Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 139 от 144 ПърваПърва ... 3989129137138139140141 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,381 до 1,390 от общо 1434
    VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Тая природа полудя - пролет ли е, зима ли е - пчелите не знаят, та и ние се чудим.
    Като футбилен терен е, браво! Може да играят финала на световното при теб Аз в тази суша при мен не съм косил нито един път тази година и е грозно.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Като футбилен терен е, браво! Може да играят финала на световното при теб Аз в тази суша при мен не съм косил нито един път тази година и е грозно.
    Благодаря!
    Косих пролетта около 10 пъти, есента веднъж - тегава работа. Два часа ми отнема със самоходна косачка. Цял ден да работя по пчелите, не ми омръзва, но като трябва да кося...хич не ми е кеф.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Благодаря!
    Косих пролетта около 10 пъти, есента веднъж - тегава работа. Два часа ми отнема със самоходна косачка. Цял ден да работя по пчелите, не ми омръзва, но като трябва да кося...хич не ми е кеф.
    Гледай при мен, там където минавах да събирам прашеца не изникна нищо, а другия бурен пред кошерите, просто порастна една педя и изсъхна. Така е след 12 месеца без дъжд и нито едно косене, жената вика защо не окоси, виж сега коко е грозно. Ама то като бурена не пречи на пчелите не ми се занимаваше. Не съм пръскал с или обработвал с нищо изглежда на линия защото там е минаано през ден.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри 319373594_849354699653948_3501723955417849517_n.jpg‎  

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Гледай при мен, там където минавах да събирам прашеца не изникна нищо, а другия бурен пред кошерите, просто порастна една педя и изсъхна. Така е след 12 месеца без дъжд и нито едно косене, жената вика защо не окоси, виж сега коко е грозно. Ама то като бурена не пречи на пчелите не ми се занимаваше. Не съм пръскал с или обработвал с нищо изглежда на линия защото там е минаано през ден.
    В крайна сметка не сме градинари, нали. Щом бурена не пречи на пчелите и пчеларя е о.к. Не сме на изложба. Виж, за дъжда е кофти, че липсва, ама...природа. То това зима ли е 16 градуса. Като знам какви снегове имаше при нас да преди няколко години, а сега мухите налазват пастърмата.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    В крайна сметка не сме градинари, нали. Щом бурена не пречи на пчелите и пчеларя е о.к. Не сме на изложба. Виж, за дъжда е кофти, че липсва, ама...природа. То това зима ли е 16 градуса. Като знам какви снегове имаше при нас да преди няколко години, а сега мухите налазват пастърмата.
    Варди пастармата, че виното не върви без мезе От Август вали добре, дано продължава така.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Че какво му е на времето!? Екстра!? Днес засадих 4 маслини. Ще ми станат седем. Все едно съм в Гърция.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Че какво му е на времето!? Екстра!? Днес засадих 4 маслини. Ще ми станат седем. Все едно съм в Гърция.
    Лошо идва гръцкия климат. Вместо пчели ще гледаме портокали и масини вместо пчели

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Лошо идва гръцкия климат. Вместо пчели ще гледаме портокали и масини вместо пчели
    В Гърция отглеждат повече пчели от нас, нищо че отглеждат портокали и маслини.
    Тежко се говори с глухи!

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    В Гърция отглеждат повече пчели от нас, нищо че отглеждат портокали и маслини.
    На мен са казвали точно обратното. Това официално ли е, че тук има кошер във всяка 2ра къща.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    На мен са казвали точно обратното. Това официално ли е, че тук има кошер във всяка 2ра къща.
    Не знам къде колко са, но пътувайки там само на Халкидики съм виждал толкова кошери, колкото тук не съм виждал за целият си живот. Другото е, че там не си ги крият. Слага ги на 50 см. от пътя/пътеката и няма ограда, няма кучета. Пътя е винаги зад тях.
    Тежко се говори с глухи!

Страница 139 от 144 ПърваПърва ... 3989129137138139140141 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •