На теб може да не ти е смешно, но мен ме разсмя!
Май наистина си в България!
А какво по-нормално, като ония отгоре не са ни дали крила по свой образ и подобие?
Това ми звучи леко расистки!
И, как комуникираш с онези отгоре? Може и на лични, ей така за лично ползване
-"Ще живеят по-дълго?
-Да бе, да!
По време на ковид-пандемията , , по новините, , : Забранява се излизането от градовете без причина, задължително маски, дори и в училищата, доктори и сестри по болниците със "скафандри".
Хората не можеха да идат, да разберат от какво имат нужда близките им по болниците и да помогнат с каквото може.
Това го дължим на дебилите-новинари!!! За тях новината бяха скафандрите и нищо смислено!!!
За дебилите по министерство на здравеопазването и идиотския, и безполезен щаб или какво беше там, хич не ми се ще да се сещам.
Отивам в държавна болница, в областен град. Един дълъг коридор с десетина стаи. Половината стаи за пациенти с вътрешни заболявания,а другата половина за ковид болни.
Лекари, сестри и санитарки циклеха от единия край на коридора, до другия, без скафандри и без маски. Само аз бях с маска, защото бяха такива "изискванията"!!!
Наскоро по "новините" казаха, че България е изгубила, по време на пандемията, най-много човеко-години, след една друга държава ( не и запомних името. Ако не бях българин, нямаше да запомня и България ) / Човеко-години - брой хора, умножено по годините до достигане на средната продължителност на живота в съответната страна.
П.п. На коя ръка ще се слагат отразителните ленти, за да знам от коя страна да ги заобикалям?![]()