За хризантемите забелязах че е пълно. Просто 2 декара има с плевели, оране и да никне нещо готино и полезно, за печелите и за мен.
Ако имаш ,,дупка" в пашата по средата на август,може да е дива чубрица.Непретенциозна е и стари пчелари казват, че в сиропа профилактично предотвратява от ,,варовито пило.
Ако имаш ,,дупка" в пашата по средата на август,може да е дива чубрица.Непретенциозна е и стари пчелари казват, че в сиропа профилактично предотвратява от ,,варовито пило.
Това да не е бяла мащерка?Преди няколко години си извадих корени на стената на яз.Студен кладенец,цъфти бяло и мирише на чубрица.Жена ми я слага на всяка манджа.
Това да не е бяла мащерка?Преди няколко години си извадих корени на стената на яз.Студен кладенец,цъфти бяло и мирише на чубрица.Жена ми я слага на всяка манджа.
Ей деде,връщаш ме в зората на демокрацията.......последно брах чубрица по Арда,преди 5-6 години.,но не вирее по моята география...
Да, силно ароматна.Ползва се често, но и в сушени плодове.Гонело молците, а е и добър медонос.