абе как е възможно да има толкова акар, както показва Ник. Това е много сериозно положение... Но това което казва Трендафил също е важно. Аз не виждам акар, обаче виждам просрано на половината кошери и затова им давам за нозематоза. Може и да им дам друг препарат за нозематоза, но не знам кое е правилно. Гледам да не третирам много много.
Ами това го видях на един кошер лятото, на горната прилетна дъска, мога да снимам. Обаче се чудя дали не е от гроздето. Мога да пусна една снимка да видите .. Обаче са само няколко и то тези разположени близо един до друг. Ей сега отивам да снимам.
П.С - ето ги снимките, тези петна станаха някъде лятото края, като започна гроздето, петната са светлокафеви, на снимките изглеждат по тъмни. Появиха се преди да третирам за нозематоза. След това го направих 2 пъти както пише в листовката на Нозевита.
https://drive.google.com/drive/folde...do?usp=sharing
Това е колко време след третирането? 2 дни? Изглежда почти така, както и при менМК си е МК
Аз пък се чудя на тия веселяци, де си мислят, че нямат акар щото правили тестове разбираш ли, а в същото време имат пило
Калояне, ако бяха мои, тия кошери бих ги вдигнал малко по-височко![]()
Уффффффффффффф нали знаеш всеки си ги има бръмбазлъците в главата нямам вяра на тия тестове те малко ми мязат на тия тестове де ги правиха за Ковид трябва да е на еди кой си ден от заразяването,трябва де е еди от къде си , трябва да не си пушил да не си пил да не си целувал и т.н. ако няма пило ги накапи с оксалова по клсическия начин не производните му щуротии де са от сферата на вероятностите, че доколкото съм те чел едва ли ще сложиш няква химия ама то и кое време е за химия.
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))