Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 743 от 807 ПърваПърва ... 243643693733741742743744745753793 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 7,421 до 7,430 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Този пост е редактиран от batipej4o; 14.10.2022 в 00:02.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Веселяк си ти .Веселяк . Да си жив и здрав !
    Има хора де не вярват в кемтрейлс хем го гледат живея в близост до летището та искам не искам вярвам не вярвам най редовно си го гледам.Онзи ден цял ден небето бе със дири самолетите летяха като скакалци имам приятел демократ пием кафе и ми обяснява как може да има тъпанари де вярват в такива глупости и мъдри някакви безумни обяснения за явлението

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    То въпроса е друг. Иначе може би от 6- години, особено точно преди ковида имаше изключителен разтеж на въздушния трафик. Ако погледнете растежа в числа, че разберете. След като започна войната, огромна част от международния трафик е отклонен и минава над България ..

Та така.

П.С -- абе майната му на всичко всеки да си вярва, кой в каквото ще, стига да не го насажда на другите постоянно

Но да пускаш Киро Брейка не бива. Това е един учил недоучил човек, който прави всичко това за пари и за гледания. Поне да беше някакъв поне малко специалист по нещо. А това е едно голо говорене. Докъде я докарахме, че в България вече не съществуват нито учени нито авторитети. Никой не слуша по-учените и знаещи хора, а само някакви глупости из интернет.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Ето затова според мен трябва да се променят законите .Всеки един гражданин на държавата трябва получи безплатно минимума .Жилище,храна ,дрехи и образование .На когото му харесва да живее на минимума ,нека така да си живее.Но тези който има по големи амбиции , да се пробват по нагоре. Още на момента ще отпаднат тези които ги бива само за масата. На практика всеки ще живее така ,доколкото му позволяват умствените способности.
    И всеки който претендира за много знания да си защитава дипломата всеки няколко години. А не да разправя наляво и надясно че бил професор по еди си кои науки и да лежи на гърба на другите .
    Редно е да има такива като брейка които да се занимават с тези които са с неясен происход на дипломите .
    Явно някой по учени и знаещи хора много силно са се притеснили от интернет проатранството .Ако наистена са толкова знаещи не би трябвало да имат каквито и да било притеснения.
    То и затова е създаден интернета .Всеки сам да покаже на какво е способен.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Ето затова според мен трябва да се променят законите .Всеки един гражданин на държавата трябва получи безплатно минимума .Жилище,храна ,дрехи и образование ....
    Бих добавил ракия, вино, мезе, жива музика(чалга) и курви.

...Редно е да има такива като брейка които да се занимават с тези които са с неясен происход на дипломите .
    Явно някой по учени и знаещи хора много силно са се притеснили от интернет проатранството .Ако наистена са толкова знаещи не би трябвало да имат каквито и да било притеснения.
    То и затова е създаден интернета ., , Всеки сам да покаже на какво е способен., ,
    Много отдавна една току що завършила журналистка, прави репортаж от пловдивския панаир за някакви трактори.
    Младата жена каза наизустените изречения, дадени и преди това, и накрая добави: "Аз не знам какво значи това. Аз не разбирам нищо от трактори."
    Цитата може да не е точен. но смисъла е същия.

По-важното е, че за разлика от брейка, тя имаше достойнството да си признае, че не е всезнаеща.

Та на какво точно е способен брейка?
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    То въпроса е друг. Иначе може би от 6- години, особено точно преди ковида имаше изключителен разтеж на въздушния трафик. Ако погледнете растежа в числа, че разберете. След като започна войната, огромна част от международния трафик е отклонен и минава над България ..

Та така.

П.С -- абе майната му на всичко всеки да си вярва, кой в каквото ще, стига да не го насажда на другите постоянно

Но да пускаш Киро Брейка не бива. Това е един учил недоучил човек, който прави всичко това за пари и за гледания. Поне да беше някакъв поне малко специалист по нещо. А това е едно голо говорене. Докъде я докарахме, че в България вече не съществуват нито учени нито авторитети. Никой не слуша по-учените и знаещи хора, а само някакви глупости из интернет.
    Не ни трябват учени хора цар Соломон кога му се присъщи Господ си пожелал мъдрост за да може да управлява този народ да различава добро от зло

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Има хора де не вярват в кемтрейлс хем го гледат живея в близост до летището та искам не искам вярвам не вярвам най редовно си го гледам.Онзи ден цял ден небето бе със дири самолетите летяха като скакалци имам приятел демократ пием кафе и ми обяснява как може да има тъпанари де вярват в такива глупости и мъдри някакви безумни обяснения за явлението
    Адаш, след близо 30 години кемтрейлс-а не трябваше ли вече да се е изродил в наноботитрейлс?
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan
    Бих добавил ракия, вино, мезе, жива музика(чалга) и курви.
    Това са екстри.

Цитат Първоначално публикувано от zapstojan
    Та на какво точно е способен брейка?
    Разбирам че имаш пристрастия към някой партии и личности ,но нали слънцето свети еднаквио за всички .

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    В афера има тема, че Зе ще го открие а Вова закрие

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Адаш, след близо 30 години кемтрейлс-а не трябваше ли вече да се е изродил в наноботитрейлс?
    Не знам с какви наноботи ръсят ама има ефект при тия безумия де стават хората само се четат зад врата и си пият чая от копър

Страница 743 от 807 ПърваПърва ... 243643693733741742743744745753793 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •