Ако слагаш по 5кг. няма да се налага да им слагаш често. Ако има и найлон ще проверяваш лесно до къде са стигнали. Времето не ти пречи, но не е хубаво да ги отваряш постоянно.
Ако сложа найлон над рамките и го затисна с капака, няма ли да задържа влагата вътре през зимата, или да оставя подгънат найлона в някой ъгъл, понеже аз под капака съм с дъски, върху тях завивам с дънки и отгоре стереопор с дебелина 2см.
Ако сложа найлон над рамките и го затисна с капака, няма ли да задържа влагата вътре през зимата, или да оставя подгънат найлона в някой ъгъл, понеже аз под капака съм с дъски, върху тях завивам с дънки и отгоре стереопор с дебелина 2см.
Мрежесто дъно... От всички тия затоплящи материали, дали им става по-топло и уютно?
Влагата в кошера е първата предпоставка за развитието на микози.
Тук трябва сам да си прецениш. Района е важен, колко е влагата на въздуха, каква е конфигурацията на кошера, каква вентилация има.