"https://www.traplineproducts.com/onlinestore.html
Това е линка с капаните, гледайте The Gophinator gopher trap, те за сляпото куче, по-малките са за къртици. Мисля да поръчам 12 капана, слагат се по два в разкрития тунел, във всеки ръкав по един, има си чалъм за зареждане, и като мине гадината и се хваща, видях го с очите си как действа."
Значи колега Илиев, понеже ти се покри да кажа при мен какво стана. Още като поръчвах банковите ми карти не искаха да правят транзакция към този сайт. От виртуалната я пуснах и мина .. Както вече писах, нищо не получих. Писах им на имейл, дори не са ми отговорили. Трудно може да се намери начин да контактуваш с тях. Освен да им пратя писмо по пощата ...
Не ми се занимава за дребна сума пари, въпреки че постъпих като пълен наивник. На това по английски се казва "social networking" идва някой и ти обяснява колко хубаво е нещо и ти по тази причина като първия балък се хвърляш. Аман ....
П.С - всъщност ще ги репортна на mastercard и ще пиша към някоя от щатските институции. Просто и затова разправии , а как не ми се занимава офф....
Чудя се дали и колегата Илиев, да не репортна тук на българските институции, понеже той го рекламира и ако има схема, може да е част от нея. А пък може и просто аз да не съм извадил късмет![]()