Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Брат - Ушки (м)

„ Това имах предвид, под неуки откриватели. Те си мислят че са създали нещо, но всъщност се оказва някаква безмислица. Та това са неуките откриватели, тъй като те "откриват", без да имат научен фундамент. Затова и писах че лошо няма, стига да кара човек да твори и да се чувства добре и полезен “
    Мисля че не е нужно човек да има научен фондамент за да преоткрие ватенката след няколко месеца.
    Дано зимата да е по мека че новия “ Ковид 2022-2023 “ или там както ще се нарича няма да е благосклонен към някой хора. 219 494

Къде се загуби онова момченце което на всички обесняваше „ другаря Путлер “ колко бил лош и Зеленски колко бил добър.Не че ми е претрябвал но да обясни на хората защо тръбите са празни и цените са ужасни.
    По руските клипове се говори че американците направили своите лаборатории в близост до руската граница за да могат по лесно да изпробват новите биологични оръжия.Става дума за за бактерии които нападат само хора с определен вид ДНК.Те и затова разполагат войски около руските граници че един ден да могат да влезят с ръце в джобовите.Но Путин решил да ги изпревари.Не знам до колко това е вярно .

https://www.youtube.com/watch?v=73cL23tR21o
    Този пост е редактиран от batipej4o; 15.08.2022 в 00:03.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •