Както вървят нещата има надежда повече пари да достигат до работниците и нашите улици да заприличат на тези. Дървото от три седмици чака вот съвета да тешат какв ще му е съдбата.До колкото съм чувал че ако решиш да премахнеш дърво от двора си ти трябва разрешение от кметството .Казват че отделно се заплащат на лметството някакви пари да го отсечеш.Някой беше казал че глобата на дърво била около 1 000 пари. Плаща се нещо но не знам колко.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-07-31 22-11-11.png
Прегледи:      72
Размер:	782.8 KB
ID:	11502

90 -та година видях как в Германия лепят плочките в една тоалетна отгоре надоло.Когато им казвам на нашенците в БГ тогава те ми се смееха и ми казваха :Ти нас за глупаци ли ни вземаш? По късно разбрах че когато искаш отгоре да ти завършва с цяла плочка това е решението .В БГ около 2000 -та година се появи лепилото за плочки - турския Кнауф.Точно по това време бях във Варна че се говореше за един майстор на който клиента му искал банята да завършва на цяла плочка.На звалията му останали 5 см до тавана и оня взел че измазал тавана 5 см. надоло .
Тази улица и още 2 пъти по толкова беше асфалтирана и нарисувана за една нощ.Това се случва само когато парите достигат до крайния работник .

Име:	Снимка от 2022-08-03 23-45-15.png
Размер:	906.5 KB
ID:	11503

Колелетата които се виждат на парапета един слънчев ден ще отидат на боклука.

Име:	Снимка от 2022-08-03 23-34-43.png
Размер:	804.3 KB
ID:	11504

Както и това което се вижда на снимката също отиде на боклука.

Име:	Снимка от 2022-08-03 23-34-09.png
Размер:	959.6 KB
ID:	11505

Поляка който извозва боклука каза че количката ще я пращал на Полша.
БГ е много далеко .Само 3 000 км.Много дебела лайсна ще ми дойде да пратя преш пана.
А колко радиатора сме изхвърлили .Преди няколко години от един обек изхвърлихме около 40-50 радиатора .И всеки имаше термо кран за регулиране на температурата в стаята.Като този.

Име:	Снимка от 2022-08-05 10-55-16.png
Прегледи:      80
Размер:	96.3 KB
ID:	11506

Някой беше писал по горе какъв бил смисълът от това писане.Аз ще отговоря със следното:
Един колега ми каза че по техния край имало жени които никога не били ходили по далеко от нивата.
Това ми е идеята.Тези жени и те да разберат че освен тяхното село има и други села.
Благодаря за вниманието.