Навярно са повече.Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Преди време когато превеждах предсказанията на Вячеслав той бил казал че извън земните щели да кацнат на Земята и щели да поставят кабинки по улиците.Щели да предлагат на хората да влезят вътре за да се излекуват от болестите си. Когато излезели от кабинката щели да бъдат излекувани но зомбита .
Като гледам как започнаха да поставят тези фургони пред големите супермаркети си мисля дали вече не е дошъл този момент.
Пред един много голям магазин - склад били поставили три такива.
Извън земни не виждам но кабинките множат.
![]()
Кого избирате ? Тръмп или Байдън?
https://dariknews.bg/novini/sviat/tr...-zheni-2319037
Преди да изберете, си спомнете , че у нас все още ни управляват протежета на Байдън.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Аз отдавна съм го избрал.Проблемът е че хората след толкова години „цветя и рози“ са много наплашени .И не смеят да си кажат мнението.Каква държава е това Българип след като всеки се страхува от съседа си.Комита - предател.Комита - предател. Македонска работа. Или както го е написало онова момче на стената. „Работа ,работа - българска работа. Е Асан не е ли човек?Първоначално публикувано от зуница
Масово поставяне на „ кабинки “ по големите супермаркети.Какво ли са намислили отново тези медиците ?Първоначално публикувано от batipej4o
Чувам че медиците В БГ пак са „ огладнели “ и говорят за нов пик на корона вирус 22,
Правилно е казали оня монах преди повече от 300 години .Ще се появят едни дяволи в сандъци (за телевизора)
Това на снимката е кабина за безплатни прегледи,Посетителите са най вече индийци .За тях е важно да е без пари,
Никой не може да каже какво се случва вътре ,
Телефона ми е смарт . Или умен телефон .Вчера забелязах че когато снимам лицето на някого се появпват едни ограничители които фиксират лицето.
Напредваме .Навлизаме в свръх технологиите.
Кой печели и кой губи от цялата тази работа?
Явно че и тогава са „ работили “ върху нас но тогава не сме били толкова технологично напреднали за да разберем какво се случва .Днеска се досещаме обаче май е вече късно.Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Прави ми впечатление че тази година рязко се увеличи употребата на наркотични вещества. То може и преди да е било така но аз да съм закъснял с информацията .
Това явно е само съвпадение .
![]()
![]()
В момента има 16 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 16 гост (и))