Като каза умно село то си е така.Англичаните са в първа зона и от пета - шеста нагоре . В средата са такива като нас придошлите от някъде.Те и така казват в първа зона. Ние англичаните което означава първа зонз или ситито и всички останали.Горе в дясно са до девета зона .Те и знамената са различни. Британското и английското .Първоначално публикувано от Angel Yosifov
https://maps-london.com/maps-london-...p#&gid=1&pid=1
![]()
Забравих да спомена че на старите къщи инсталацията минава под пода .Гредите са на 20-30 см над земята.
Както написах по горе всеки кухненски уред си има отделен ключ-предпазител.
Някой боядисват стаите на момиченцата в розово а на момченцата в светло сиьо .
Някой дори копуват легалцето и шкафовете в тон със стените.
Лигавене е когато си допреш ключа на апартамента в асансьора той да спре на твоя етаж и да си влезеш направо в хола .Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Това са само 2 кутии боя .
Така изглезда при завършен вид .
Остава само козметиката .
А това доло са ония машинки с които ковете.
Оранжевата се води мерцедеса на тизи вид машини.Работи с газ и батерия.Има дава вида за тънките гвоздейчета и за големи гвоздеи .Те от своч страна биват дълги и къси . Тук им казват първи и втори фикс,
![]()
Този Фестул е като мерцедеса при ръчните триони .Много добра машинка за разкрояване на плоскости.Това отдолоса нейните релси по които се плъзга когато режеш .Много добра работа върши например ако е нареден нов паркет и той е от по дебелия.Смъкваш вратата и и режеш колкото е необходимо.Ако касата е по тясна режеш вратата отстрани .Клиента иска повече равчета в кухнята .Режеш и слагаш .Режи с точност до 1 мм. Аз не бих се отказал от такава машинка но за да я купя трябва всеки ден да я ползвам. Алтернативата е Макита.По ефтина и върши същата работа.Фестула биват 3 вида.240 в, 110 в. и на батерии .Работи с две батерии. Някой отново ще каже защо ли ги пиша тези неща.Да могат хората да си сверят часовника.Има млади хора които тепърва започват.Според мен е грешно да се блъскат 10-15 години за да разберат това което могат да научат само с едно прочитане.
По нататък ще ви запозная със скафълджиите или тези кито правят и развалят скелета.
![]()
Инсталацията под дървения под , та да може по-лесно да се пали пожар.Не случайно в ингилизките страни пожарникарите са на почит.
А синият цвят е доказано, че действа изнервящо на човека.Отглеждат ги в сини стаи пък после защо най-много педерасти има сред ингилизите.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Не знам как го правят ? Виждал съм 141 м. но 191 м . не бях виждал.
Пожарите най често са от газ или стари уреди.Да не забраваяме че тук има хора от цял свят. Ние имаме 2 опита за пожар.Единия път едно момче реши да пече пиле на микровълновата.И вторият път наше момче запали скарата а той си легнал да спи .Той не беше виновен.Бутилката с ракия беше виновна.
Забравих да спомена че милионите до сега не са печелени в Лондон.Винаги ги печлят в провинцията.Нещо като стимул може би. и за разлика от БГ парите тиги плащат на момента.Без значение колко е сумата.
Тендафил написа че били богати.По точно им работят главите.
И тук стават грешки.Някакъв румънец монтирал спукана тръба на канала и се наложи да махаме кухните на 4 апартамента за да сменят ватата и картона защото миришеше на мухъл .Вчера и днеска ги върнахме по местата им. на тези кухни аварийните ключове са под плота.
Ще ви запозная и с фазадната зидария.Добре платена работа . Преди години беше 170 - 200 пари надника.За най добри се водят ирланците.
![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))