Първоначално публикувано от
batipej4o
Севрикова била казала че души с повече прераждания ( с повече опит в живота) не искали да се прераждат в България и поради тази причина сме били в това незавидно положение .Казано с една дума няма лидер който да измъкне България от това положение . Или казано още по просто скоро няма да се появи чакания премиер. Самата баба Ванга била казала че Севрикова била на по високо божие ниво.Което от своя страна ще рече че Севрикова е казала по верни неща от Ванга.
Та колко от нас сега се чусвстват добре и не искат да има никаква промяна и колко от нас не се чувстват добре и искат промяна ?
Аз лично съм за генерална промяна ( + )
Първата промяна която аз предлагам е всички който искат да са на ръководни постове да си защитят първо дипломите . В това число да са включени и учители и доктори.
Втората промяна да гласи че личност която се е провалила да няма право повече да заема ръководни постове.
Трето. Партия която е била не лоялна и се е провалила да не се финансира повече.
И т.н.
За престъпноста мисля че трябва провинилите се да имат избор . Да излежат присъдата си или да напуснат ЕС докато им тече присъдата .Там навън те или ще научат това което родителите не са могли да ги научат или ще се загубят някъде. Ако бъде заловен на територията на ЕС ,присъдата му да започне да тече отначало. Да някой ще кажат че това е несправедливо. Да обаче дали ще бъде справедливо да го храня докато е в затвора а след като излезе от затвора децата ми да продължат да го хранят. Те така или инъче един ден ще му дадат някаква минимална пенсия .Защо трябва да си наказвам децата ?