Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 14 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 133
    Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Така като гледам, явно си останахте няколко човека, които припечелват от това да пишат глупости и да не се отказват Другите се оттеглиха, и остана само едно лаладжийстване

Но всъщност това е много добро решение на останалите хора. То колкото и да си пишете, като няма кой да го чете, няма значение Сега по случайност реших да видя какво е развитието по темата, която по интересно е че липсва изцяло

Почетен Автор
    Регистриран
    24.12.2017
    Пчеларски район
    Кирково .Кърджали
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Да дойдат генералите!
    То има.От дебел, по дебел.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Така като гледам, явно си останахте няколко човека, които припечелват от това да пишат глупости и да не се отказват Другите се оттеглиха, и остана само едно лаладжийстване

Но всъщност това е много добро решение на останалите хора. То колкото и да си пишете, като няма кой да го чете, няма значение Сега по случайност реших да видя какво е развитието по темата, която по интересно е че липсва изцяло
    Къс ти е хоризонта за тези изводи! Върни се три-четири години назад във форума, изчети няколко теми от край до край и може би ще откриеш причините за това.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    От 57.00 мин. Според думите на този човек ставащото в парламента се дължи на това че всеки един от парламента иска да бъде на мястото на премиера.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-06-20 21-28-31.png
Прегледи:      43
Размер:	417.8 KB
ID:	11332

Но говорещия загатва и още нещо че този премиер в оставка бил казал че щели да помолят украинците в България да „ подкрепят “ с присъствието си техния митинг .След това се споменава думата „ майдан “ и пояснява че в Украйна точно по същия нашин са свалили предното правителство .Започнало като недоволство към правителството и преминало като кървава разправа . Не знам дали някой се досеща какво е това гражданска война но аз съм говорил с такива хора които са преминали по този път и те ми казаха следното : Всеки стреля на посоки и се стига до там че брат брата да убива.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    За да пускаш едни видеа, откровена пропаганда, на човек който е откровен лъжец и това много лесно може да се провери, означава нещо ... Но както казах, ако няма кой да чете и да отговаря, ефекта от това писане ще е нулев.

П.С - май обърках хората, не си ти а май бачи печо, той пуска тези бълвочи и то явно целенасочено

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията

Много хора четат и пишат, но понякога трябва да имаш времето да го направиш. Аз например ви чета бисерите по няколко пъти на ден, но нямам време да пиша. Ето в момента закъснявам за работи, че да впиша това.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    За много колеги сега е моментът в, който "ден година храни".Едни центрофуги въртят.Други майки отглеждат.Трети капани проверяват.Все неща отнемащи от времето за празни приказки. Не вярвам празните приказки най-много да ти липсват във форума. Или може би греша?
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    От 57.00 мин. Според думите на този човек ставащото в парламента се дължи на това че всеки един от парламента иска да бъде на мястото на премиера.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-06-20 21-28-31.png
Прегледи:      43
Размер:	417.8 KB
ID:	11332

Но говорещия загатва и още нещо че този премиер в оставка бил казал че щели да помолят украинците в България да „ подкрепят “ с присъствието си техния митинг .След това се споменава думата „ майдан “ и пояснява че в Украйна точно по същия нашин са свалили предното правителство .Започнало като недоволство към правителството и преминало като кървава разправа . Не знам дали някой се досеща какво е това гражданска война но аз съм говорил с такива хора които са преминали по този път и те ми казаха следното : Всеки стреля на посоки и се стига до там че брат брата да убива.
    И както във вица за Чапай и Петка в гората с Белите, идва Горския и прогонва всички. В украинския случай дойде Путин и си "разиграва коня" където ще и колкото ще.Намеквам за по-недосетливите , че ако няма разбирателство и нас няма да ни отмине "Горския".Па бил той от Изток, Запад или Юг.
    п.п. В парламентарните демокрации проблемите и споровете се решават в Парламента.Уличните демонстрации на подкрепа на едно или друго само ускоряват появата на диктатурите.Ако това е "промяната" към която вървим? Да и ... и на промяната!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    и нас няма да ни отмине "Горския".
    "Страх" го хвана..https://blitz.bg/svyat/ukrainskite-v...ews893053.html

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Па след това защо ни е....!?!?

П.П. Ако поизчезна, значи са ни гръмнали.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Страница 7 от 14 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •