Много хора не вярват в конспирации не знам дали е конспирация но от кризите все някой печели.Между другото няма да се учудя след година две де ни стане хляба 5лв.що ще трябва да се строи космически флот да се бием с извънземните де ще ни налазят.
П.П.Прозореца на Овертон.
Тая е като хипопотам затънал в собствените си лайна, но отворил огромна уста за още. То като погледне човек май у името ѝ си подсказва съдържанието.Усра фон дер Лайнен.
Нашата трагедия е , че няма "демократичен" механизъм за премахване на такива екземпляри от европейската администрация.Тая администрация е минала "коминтерна" и ЦК на КПСС взети заедно.У тях правото .У тях силата.А ние от трън та на глог.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Аз ще пиша съвсем малко по това коети си казал. Има пак изследвания, които съм гледал преди доста време. В тях нашата страна пак е на едно от първите места и то е по антибиотична резистентност и това е от много години така . Добрия стар пеницилин защо мислиш не се изписва от години. Много е просто, в България отдавна не действа и има резистентност към него. В други страни където съм живял и до ден днешен се изписва и се лекуват с него хората. Затова ви казвам че навързвате нещата по малко .. не дотолкова последователен начин. Едното няма общо с другото. Пробива в нашата система на здравеопазване не би следвало да се свързва с коронавируса ... Както и това че някои лекари решиха че кортикостероидите са манна небесна за потискане на автоимунната реакция при корона вирус и поради тази причина едвам успявах да купя такива лекарства за майка ми която е боллна от автоимунно заболяване, тъй като хората в България ги изкупиха без дори да са били болни някога и ще ги изхвърлят скоро, ако не са го направили вече.
А относно "онези" лаборатории .. зависи какво имате предвид .. Няма да цитирам точни източници, тъй като за мен те са в сверата на твърденията и са недоказани, въпреки че са изказани от уж големи учени. .. Единия от тях каза че лабораторията в Ухан е правила разработки за вируса на СПИН и те са били изпуснали въпросния корона вирус .. Пак казвам, можем да си мислим много неща , въпрос на избор и преценка ..
Бъдете здрави и благодаря че ми давате акъл за нещата които правя с пчелите.
Година-две!?!?!? Той за два месеца стана близо 3 лв., а ти ми говориш за 5 лв. Войната ще се точи още доста. Колкото тези кухи лейки налагат санкции, толкова повече галят кефа на Путин. А той започна да се забавлява вече с неадекватността им. Вярно, вземат се някакви мерки, но тези....."25ст". ще са от ден до пладне. Газ няма да има, нефт няма да има, пшеница, стомана....зима идва и секса ще започне. Както винаги съм казвал:- не ме кефят руснаците/не, че по другите припадам/, но Путин/руснаците/ явно добре са си подредили картите и еба.....т мамата на разни фор дер Лайньовци както си искат и май все още не както трябва. Тепърва ще ни .....без вазелин, нас най-много, а толкова леко можехме да минем, ама то просто Киро, просто Кокорчо, просто КУрнелия....просто, просто....много просто. Та 5лв......да сме живи и здрави.![]()
Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
А така ѝ отговарят.
https://iz.ru/1341876/2022-05-30/zak...medium=desktop
п.п. Ще внесем втечнен газ на по-ниски цени от руския. А цената на парното ще скочи средно с над 40% поради цената на газа.Нещо?А? Пак ни взеха за боядисани врабчета.Просто Кирчо и дебилите от ДБ хептен се размирисаха.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))