Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 181 от 193 ПърваПърва ... 81131171179180181182183191 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,801 до 1,810 от общо 1925
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Прекалено много смесвате темите, малко теории на конспирациите, още една наша черта българска, ние сме на едно от първите места в света при правени проучвания, относно тези вярвания, не ми се рови за изследването.

Относно вирусите и мутациите, учените предупреждават сигурно от повече от 20 години, че все по-смъртоности вируси ще идват .. Това се дължи на свиването на дивия свят, намесата на човека в природата, по - точно нейното унищожаване и намаляване естествените обитания на животинския свят. От там много по-лесно се получават тези мутации и смесване на животински и човешки вируси ..
    Но ако искате, може да го пишите на новия "световен ред" и щом ви харесват конспирациите и упражненията в тази посока .. лошо няма ..
    Малко си прав с мутациите, ама и малко не си. Преди време лабораториите работеха за нас, а сега против нас.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Малко си прав с мутациите, ама и малко не си. Преди време лабораториите работеха за нас, а сега против нас.
    Много хора не вярват в конспирации не знам дали е конспирация но от кризите все някой печели.Между другото няма да се учудя след година две де ни стане хляба 5лв.що ще трябва да се строи космически флот да се бием с извънземните де ще ни налазят.

П.П.Прозореца на Овертон.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Тая е като хипопотам затънал в собствените си лайна, но отворил огромна уста за още. То като погледне човек май у името ѝ си подсказва съдържанието.Усра фон дер Лайнен.
    Нашата трагедия е , че няма "демократичен" механизъм за премахване на такива екземпляри от европейската администрация.Тая администрация е минала "коминтерна" и ЦК на КПСС взети заедно.У тях правото .У тях силата.А ние от трън та на глог.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Факти... Фактите, също могат до се тълкуват по различен начин, според разбиранията, вижданията и житейския опит на всеки един от нас.
    Да говорим с неоспорими факти, които нямат нужда от доказване:
    Факт-съществуването на ковид...
    Факт-вирусните заболявания не се повлияват от лечение с антибиотици... А предписваните лечения на сигурно 90% от заболелите от ковид, неизменно включваха антибиотици... И от там още един факт- фармацевтичната индустрия се нуждае от болести,които да лекува, за да съществува...
    Не съм писал отдавна тук и наистина се отклонихме много от темата, така че спирам.

Р.Р. Още един факт-време на изпитание и въвеждане на една ваксина- 5-7г. минимум. И пак факт- за няколко месеца създадени милиарди ваксини с все още неизвестни дългосрочни последици. И създадени не от Майка Тереза.

Аз ще пиша съвсем малко по това коети си казал. Има пак изследвания, които съм гледал преди доста време. В тях нашата страна пак е на едно от първите места и то е по антибиотична резистентност и това е от много години така . Добрия стар пеницилин защо мислиш не се изписва от години. Много е просто, в България отдавна не действа и има резистентност към него. В други страни където съм живял и до ден днешен се изписва и се лекуват с него хората. Затова ви казвам че навързвате нещата по малко .. не дотолкова последователен начин. Едното няма общо с другото. Пробива в нашата система на здравеопазване не би следвало да се свързва с коронавируса ... Както и това че някои лекари решиха че кортикостероидите са манна небесна за потискане на автоимунната реакция при корона вирус и поради тази причина едвам успявах да купя такива лекарства за майка ми която е боллна от автоимунно заболяване, тъй като хората в България ги изкупиха без дори да са били болни някога и ще ги изхвърлят скоро, ако не са го направили вече.

А относно "онези" лаборатории .. зависи какво имате предвид .. Няма да цитирам точни източници, тъй като за мен те са в сверата на твърденията и са недоказани, въпреки че са изказани от уж големи учени. .. Единия от тях каза че лабораторията в Ухан е правила разработки за вируса на СПИН и те са били изпуснали въпросния корона вирус .. Пак казвам, можем да си мислим много неща , въпрос на избор и преценка ..

Бъдете здрави и благодаря че ми давате акъл за нещата които правя с пчелите.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Много хора не вярват в конспирации не знам дали е конспирация но от кризите все някой печели.Между другото няма да се учудя след година две де ни стане хляба 5лв.що ще трябва да се строи космически флот да се бием с извънземните де ще ни налазят.

П.П.Прозореца на Овертон.
    Година-две!?!?!? Той за два месеца стана близо 3 лв., а ти ми говориш за 5 лв. Войната ще се точи още доста. Колкото тези кухи лейки налагат санкции, толкова повече галят кефа на Путин. А той започна да се забавлява вече с неадекватността им. Вярно, вземат се някакви мерки, но тези....."25ст". ще са от ден до пладне. Газ няма да има, нефт няма да има, пшеница, стомана....зима идва и секса ще започне. Както винаги съм казвал:- не ме кефят руснаците/не, че по другите припадам/, но Путин/руснаците/ явно добре са си подредили картите и еба.....т мамата на разни фор дер Лайньовци както си искат и май все още не както трябва. Тепърва ще ни .....без вазелин, нас най-много, а толкова леко можехме да минем, ама то просто Киро, просто Кокорчо, просто КУрнелия....просто, просто....много просто. Та 5лв......да сме живи и здрави.
    Тежко се говори с глухи!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Аз го разбрах тъй:- Ти/Путин/ ни давай много петрол, а ние ще ти дадем и по едно дупе.
    Тежко се говори с глухи!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Аз ще пиша съвсем малко по това коети си казал. Има пак изследвания, които съм гледал преди доста време. В тях нашата страна пак е на едно от първите места и то е по антибиотична резистентност и това е от много години така . Добрия стар пеницилин защо мислиш не се изписва от години. Много е просто, в България отдавна не действа и има резистентност към него. В други страни където съм живял и до ден днешен се изписва и се лекуват с него хората. Затова ви казвам че навързвате нещата по малко .. не дотолкова последователен начин. Едното няма общо с другото. Пробива в нашата система на здравеопазване не би следвало да се свързва с коронавируса ... Както и това че някои лекари решиха че кортикостероидите са манна небесна за потискане на автоимунната реакция при корона вирус и поради тази причина едвам успявах да купя такива лекарства за майка ми която е боллна от автоимунно заболяване, тъй като хората в България ги изкупиха без дори да са били болни някога и ще ги изхвърлят скоро, ако не са го направили вече.

А относно "онези" лаборатории .. зависи какво имате предвид .. Няма да цитирам точни източници, тъй като за мен те са в сверата на твърденията и са недоказани, въпреки че са изказани от уж големи учени. .. Единия от тях каза че лабораторията в Ухан е правила разработки за вируса на СПИН и те са били изпуснали въпросния корона вирус .. Пак казвам, можем да си мислим много неща , въпрос на избор и преценка ..

Бъдете здрави и благодаря че ми давате акъл за нещата които правя с пчелите.
    Аааааа, не са го спрели. Само преди месец ми беше вторият антибиотик. 20 януари ме подкара и още бухам.
    Тежко се говори с глухи!

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.07.2013
    Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
    Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
    Живота свършва, парите не.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от seto4e Виж публикацията
    Ако днес "Бащите на американската нация" можеха да видят в какво са превърнали марксистките либерасти творението им щяха да се преобърнат в гробовете си.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    А така ѝ отговарят.
    https://iz.ru/1341876/2022-05-30/zak...medium=desktop
    п.п. Ще внесем втечнен газ на по-ниски цени от руския. А цената на парното ще скочи средно с над 40% поради цената на газа.Нещо?А? Пак ни взеха за боядисани врабчета.Просто Кирчо и дебилите от ДБ хептен се размирисаха.

Страница 181 от 193 ПърваПърва ... 81131171179180181182183191 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •