Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
Много хора не вярват в конспирации не знам дали е конспирация но от кризите все някой печели.Между другото няма да се учудя след година две де ни стане хляба 5лв.що ще трябва да се строи космически флот да се бием с извънземните де ще ни налазят.

П.П.Прозореца на Овертон.
Година-две!?!?!? Той за два месеца стана близо 3 лв., а ти ми говориш за 5 лв. Войната ще се точи още доста. Колкото тези кухи лейки налагат санкции, толкова повече галят кефа на Путин. А той започна да се забавлява вече с неадекватността им. Вярно, вземат се някакви мерки, но тези....."25ст". ще са от ден до пладне. Газ няма да има, нефт няма да има, пшеница, стомана....зима идва и секса ще започне. Както винаги съм казвал:- не ме кефят руснаците/не, че по другите припадам/, но Путин/руснаците/ явно добре са си подредили картите и еба.....т мамата на разни фор дер Лайньовци както си искат и май все още не както трябва. Тепърва ще ни .....без вазелин, нас най-много, а толкова леко можехме да минем, ама то просто Киро, просто Кокорчо, просто КУрнелия....просто, просто....много просто. Та 5лв......да сме живи и здрави.