Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
Моята логика е проста - свързването ни с Русия е вредно за народа ни, за което има достатъчно исторически факти...
Твоята логика изобщо няма връзка с въпроса, който ми зададе (аз въобще не съм коментирал свързани или не трябва да сме с Русия)...
Но за да уважим логиката ти, дали историческите факти за пет века "вредно за народа ни" "свързване" с Турция са достатъчна причина да да преустановим всякакви взаимоотношения (дори и взаимоизгодни) с южната ни съседка?

Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
...Колкото до сегашното правителство - то управлява по-малко от половин година. Сблъсква се с проблеми, които се внасят у нас отвън и не може да се избегнат. Започна се с ковид локдауни и печатане на пари без покритие по целия свят. За капак Суецкия канал бе блокиран от заседнал кораб и над 10% от световната търговия спря рязко. Накрая в Европа се случи война, от която всички сме потърпевши. След всичко изброено, вместо да си седнем на работното място, да позатегнем колана и да се опитаме да надмогнем последствията, всички сме зинали да ни дават пари - хотелиери, ресторантьори, превозвачи, таксиджии, полицаи, пенсионери, производствени предприятия и т.н. - едва ли се сещам за всички. Откъде точно се очаква да дойдат парите за всичко това, никой не казва. При това истинските последствия от гореизброените неблагоприятни събития тепърва ще ни се случват и дупе да ни е яко.
Тъй, тъй! Слава на правителството! Аз на твое място бих се срамувал, ако не от друг, то поне от съвестта си...