Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4230

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Идеята с ДБ да се работи на два корпуса ми беше подхвърлена от човека, от който купих първата си от водка, през 2011г.
    Не я подех, понеже нямах инвентар. По-късно беше препоръчана от Тарти и широко раздухвана от неговия пророк.

Сега имам инвентар. Сандъците ми са ЛР.

Но за разнообразие, съпоставка и експерименти имам и десетина ДБ-10р., четири ДБ-8р. и един лежак 25р.
    Та с дб-кошерите съм пробвал и се получава, и така си работя от скоро.

С лежака още не съм пробвал.
    Става и с плодник и магазини като се прилага същата идея има си предимства и недостатъци но става а и майката много не я кефат магазините рамки ако има избор

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Става и с плодник и магазини като се прилага същата идея има си предимства и недостатъци но става а и майката много не я кефат магазините рамки ако има избор
    Да.
    Бях се засилил на ЛР, но пашата ми е слаба-ливадна и се получават добри резултати, но майката трябва да е много добра.
    Затова минах на 2 ЛР корпуса за плодник + 2магазина 155мм за стоковия мед.

Сега като имам доста магазини и всякакви сандъци, мога да си правя експерименти и ми е кеф.

Заложих на два фарара и за сега вървят много добре.

Не ми е ясно, защо пиша в северен централен, като съм в южен централен!? О да еба!
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •