Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Сигурен ли си, че рояка е от твое семейство?
    100%! Успях да изгледам клипа! От тез черни пити и аз бих побързал да избягам.Задръстен и без обем.Разруши няколко маточни чашки...Сложи магазин и качи една рамка в магазина иииии затвори кошера.Не се разбра,магазина дали е допълнен с рамки....Колегата твърди че няма паша,а на клипа наоколо се вижда детелина,като добавим и подхранването,определено кошера е задръстен и пчелите са останали без работа....
    п.п. При тия сутришни температури до към обяд,явно доста са бързали.....

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    100%! Успях да изгледам клипа! От тез черни пити и аз бих побързал да избягам.Задръстен и без обем.Разруши няколко маточни чашки...Сложи магазин и качи една рамка в магазина иииии затвори кошера.Не се разбра,магазина дали е допълнен с рамки....Колегата твърди че няма паша,а на клипа наоколо се вижда детелина,като добавим и подхранването,определено кошера е задръстен и пчелите са останали без работа....
    п.п. При тия сутришни температури до към обяд,явно доста са бързали.....
    Благодаря. Гледах късия, другият не можах.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Благодаря ви! В интерес на истината, точно към този кошер имам малко грях. Така и не му подмених рамките достатъчно навреме. Понеже все изпускам и той все слага по малко пило. Освен това някъде при пролетното развитие, този започна някак си по-слабо. Имаше много мед. Може би не му разпечатах достатъчно, като си мислех че сам ще го усвои. Сигурно е комбинация от стари пити и стар мед и недостатъчно грижи за него. Специално с него имам проблеми от 2 години, като си помислих че като смени майката няма да има проблем. Явно е необходимо малко повече. Може и самата майка да не е достатъчно добра.

Всъщност това е и първия кошер, в който се засели рояк и от който стартирах.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •