Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
Аз не разбирам каква логика точно следваш. Това което прави Русия го одобряваш така ли да разбирам? Защото непрекъснатото пращане на препратки към Америка не казва нищо. Освен това че ти оправдаваш руската агресия и загубите на човешки животи с нещо друго. Това което казвам е че в този случай Русия е безидеен агресор, който убива и разсипва една държава. А ти ако искаш ми посочи и това как едно време бледоликите са избили коренното население на америка, това не променя, идиотщината която путин направи, тя дори не трябва да се коментира, просто защото е безмислено.
Пак ще повторя - върни се в историята на последните 30 години и се опитай да вникнеш в геополитиката на тези две държави - САЩ и Русия. Аз не оправдавам по принцип агресията, но когато се сблъскваш десетки пъти с нея и тя чука на вратата ти нямаш друг избор. След като се разпадна Варшавския договор, НАТО започна безконтролно разширение. Каква според теб е неговата цел? Каква беше целта на всички водени през този период войни? Каква беше целта на всички цветни революции, инспирирани в арабския свят?
Обърни внимание и на следния факт - с глобализма като идеология е свършено! Видя се, че той облагодетелства големите за сметка на малките, силните за сметка на слабите, богатите за сметка на бедните. И започна възраждането на националните идеи, а това доведе и до събуждането на нацизма.