Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
Тук ставаше на въпрос за историята на източниците на информация господа Блиц е още един страхотен източник на информация след вестник труд , само мога да ви поздравя за избора . И както писах не може да отмените едно зло, на базата на съпоставянето с нещо друго, много е просто .

Все едно да гръмнеш съседа ти, защото ти е влязъл в нивата, понеже един друг вече го е направил. А който иска безкрай много да се рови в теориите на коспирацията, има достатъчно информация. За другите неща също е необходимо четене, но не мисля че вестик труд и блиц, би трябвало да са ви източниците. Затова написах както и да е... понеже нещата ще се завъртят отново в същата нещастна задънена улица ..
А не е ли по-важно каква истината? Това ти го пратих, защото първо ми се изпречи в търсачката, а не защото няма откъде другаде да го взема. Фактите са си факти, а теб не знам колко би те успокоил фактът, че доста гадно си бил излъган от някой, който майсторски манипулира хората и има сравнително добра репутация за момента...
За гръмването на съседа: в Америка е разрешено,, нали? А дали при едни и същи обстоятелства това е право на всички или е разрешено на Джо, но е забранено на Джим?