Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Ама бият ли се пред магазина? Ако не се, не е качествено....
    Пълнят кошниците по 4-5 бутилки.Белите хора по 1 бутилка .Според нуждите.

Те не са били под робство и нямат такива навици.Разликата от зехтина е около 1.5 пари.Кутия цигари започват от 11 пари.

П.П. – Имаше в магазина бутилки олио с червени етикети и картофи за пържене.Дълго време стояха на рафта .След това изчежнаха.
    Говори се че тази верига Азда 7/24 часа са купени от някакви братя пакистанци.То е ясно че тях не ги интересува какви стоки се продават .За тях е важно парата да е на макс.С думата робство искам да кажа че там където е стъпвал азиатец цари измама,лъжа,наглост,подигр вателност и т.н.Прост пример.Влизаш в някой азиатско магазинче и когато попиташ колко струва това което си купил започват едни извинения и ровене в чемежето на касата . В централната част на Лондон английските магазинчета предлагат малко по качествени стоки но и цените са много по високи.
    Този пост е редактиран от batipej4o; 02.05.2022 в 11:58.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Ей я истинската причина за американските санкции към Русия.https://www.novinite.bg/articles/216...ropa:laughing:

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Има един "...
    Днес има един рожденник,който ме съмнява нещо.......

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Викаш форумите да се забранят за писане.
    Нито викам,нито крякам!
    И,моля,неми "слагай думи в устата"..и не ме изпитвай!
    Съвсем добронамерено посъветвах колегата да намери своята истина за пчелите.Без време и отдаденост,скоро може и..да не стане.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Нито викам,нито крякам!
    И,моля,неми "слагай думи в устата"..и не ме изпитвай!
    Съвсем добронамерено посъветвах колегата да намери своята истина за пчелите.Без време и отдаденост,скоро може и..да не стане.
    Знаеш, че форума е огромен. Ако те помоля да намериш нещо във форума, няма да успееш чрез форумната търсачка.
    И не ти слагам думи в устата, а се опитах да тълкувам твоя отговор.
    Ако тълкуването ми е погрешно, моля да ме извиниш, и да помогнеш за правилното тълкуване!
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Знаеш, че форума е огромен. Ако те помоля да намериш нещо във форума, няма да успееш чрез форумната търсачка.
    Елементарно е!Само трябва да погледнеш форума...
    Необходими познания за пчеларството - Какво трябва да знае всеки един пчелар, за да бъде неговото пчеларстване успешно

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Елементарно е!Само трябва да погледнеш форума...
    Необходими познания за пчеларството - Какво трябва да знае всеки един пчелар, за да бъде неговото пчеларстване успешно
    Бъди по-сериозен ако обичаш!
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Виж сега, аз тези кошери ги гледам от 5 години май станаха или 4. Беше един рояк. На мен това не ми е работа, но просто с времето ми стана като част от живота. Правя го защото ми е удоволствие, чел съм книги и то не малко, мога да ти ги пратя да ги видиш. Водя и дневник. Досега съм се оправял сам, въпроса е че има някои неща за които се изисква практика. Дефакто аз пак ще го разбера след време, въпроса е че ще е по-трудния начин. По принцип си зададох въпросите тук, за да не мъча животните от моя глупост, иначе не ми пука

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Виж сега, аз тези кошери ги гледам от 5 години май станаха или 4. Беше един рояк. На мен това не ми е работа, но просто с времето ми стана като част от живота. Правя го защото ми е удоволствие, чел съм книги и то не малко, мога да ти ги пратя да ги видиш. Водя и дневник. Досега съм се оправял сам, въпроса е че има някои неща за които се изисква практика. Дефакто аз пак ще го разбера след време, въпроса е че ще е по-трудния начин. По принцип си зададох въпросите тук, за да не мъча животните от моя глупост, иначе не ми пука
    Споко.
    Форумите са точно за обсъждане на проблемите в реално време, а не са книга за четене.
    При конкретен въпрос, ако знам точно къде е дискутиран, ще ти дам линк към първия пост от дискутирането на конкретния проблем, за да не се повтаря.

Двд 111 казва, че сме хора и затова имаме емоции, ама по неизвестни причини, напоследък емоциите надминават всякакви норми.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    "Клин дърва цепи, ..й къща крепи"
    Ей сега Зиката го каза по Nova TV.
    Народна мъдрост...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •