Първоначално публикувано от
morriddin
Дончев, явно аз ще съм първия, ама ми е "преко сили" да се стърпя.
Пръво, искам да запитам стоенчо и аграрния спициалист, какво военно образование... хайде обучение да е, си имат?
После сакам да знам (като са толкоз алтруистично настроени към жертвите на агресора), какво да го е.а са сторили за доброто и благосъстоянието на незнайна личност "тук и сега"? Да се чете, реален физически, или финансов акт за сметка на собственият им джоб. Тук не говорим за украински "бежанци", а нещо, което са дали за цигани, арменци, негри, турци и квито и да било Хора. Просто ей-така! Справката е лесна възоснова на постовете им не само у форума...
Убежденията им няма да коментирам, щото те (милите), тежка работа едва ли са срещали по-често от мечка - стръвница с възпален кътник и подут десен ташак едновременно. Трето: Как бре, убаФци мамини, ша мъ убедите да зарежа нещо като вече изграден манталитет с вашия? А това правите: Опитвате се да ми давате наклон на УЯ. Е, да, ама моя уй е непоклатим! Не мисля да обръщам внимание на мравките дето го лазят, докато е навън за пикаене!
Да сте живи и здрави!
И... да не хукнете за Украйна сега...