Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 152 от 193 ПърваПърва ... 52102142150151152153154162 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,511 до 1,520 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от morriddin Виж публикацията
    Дончев, явно аз ще съм първия, ама ми е "преко сили" да се стърпя.
    Пръво, искам да запитам стоенчо и аграрния спициалист, какво военно образование... хайде обучение да е, си имат?
    После сакам да знам (като са толкоз алтруистично настроени към жертвите на агресора), какво да го е.а са сторили за доброто и благосъстоянието на незнайна личност "тук и сега"? Да се чете, реален физически, или финансов акт за сметка на собственият им джоб. Тук не говорим за украински "бежанци", а нещо, което са дали за цигани, арменци, негри, турци и квито и да било Хора. Просто ей-така! Справката е лесна възоснова на постовете им не само у форума...
    Убежденията им няма да коментирам, щото те (милите), тежка работа едва ли са срещали по-често от мечка - стръвница с възпален кътник и подут десен ташак едновременно. Трето: Как бре, убаФци мамини, ша мъ убедите да зарежа нещо като вече изграден манталитет с вашия? А това правите: Опитвате се да ми давате наклон на УЯ. Е, да, ама моя уй е непоклатим! Не мисля да обръщам внимание на мравките дето го лазят, докато е навън за пикаене!
    Да сте живи и здрави!
    И... да не хукнете за Украйна сега...
    Виж сега Morriddin,
    1. Ти може би имаш военно образование, но това няма общо с разискваните въпроси.
    2. Не разбирам защо изключваш украинските бежанци, но ще ти кажа: В градски автобус, една циганка ми бърка в джоба за да ме преджоби ( Извинете за тафтологията). Оказа се, че джоба ми бил скъсан и успя да ми вземе един косъм. Понеже избяга и не ми го върна, приемам че съм и го дал, защото много и трябвал. Мога да напиша и много сериозни неща, но няма да правя изповеди. Справката е изключително трудна, защото мои постове извън форума не съществуват!
    3. За тежката работа много на место използваш съмнението «едва ли», защото не ме познаваш.
    4. Как стигна до извода, че някой се опитва да ти сменя манталитета. Изградения? Ако някой се опитва да ти накланя УЯ, най веротно е зуница. Той е специалист по джендър-технологиите. Чуждите уйове и техните наклони не ме интересуват. Аз си гледам моя!
    5. «И... да не хукнете за Украйна сега» - Откъде ти мина това през акъла? Никога не е ставало въпрос, някой да ходи в Украйна! Никога! Явно си позволил да ти бъде внушено, чрез идиотските повторения на олигофрена. С изграден манталитет си. Не позволявай на никого да ти внушава каквото и да било!

Спорна година ти желая!
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Ами щом си толкова добре информиран, явно нещо друго липсва...
    Липсва ми желанието да те оставя да мърсиш навсякъде.Нали ти обещах.На всяка твоя помия следва кофа студена вода.
    п.п.Що не коментираш снимките.Не са ли пропаганда на руснаците? Ти това ще видиш.Но няма да видиш , че това са млади хора запратени да мрат за чужди интереси.По-различни ли са руските жертви? Мъртвите са еднакви.Еднакво мъртви.Несбъднати животи заради празните глави на такива като тебе.
    Това ли искаш и за нашите деца?Хванете се за ръчичка с приятелчето и право в Украйна.Ако не ви "зачистят" руснаците, украинците ще го сторят.Що там търсят хора за "пушечно месо", а не дърдорковци що бутат другите напред и се мушат под полите на жените.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    ...
    Жалък, ограничен олигофрен!

Ти ли ще ми налагаш цензура, бе? Тъпир!

МОД:

Е, това какво беше!? Оставих ви с мисълта, че ще вземете под внимание молбата/забележката ми да се преустанови с обидите, но нещо не се получава. Тръгнали сте Путин и Зеленски да оправяте, а вие самите сте се хванали за гушите...Влезте в час. При следващата обида на часа ще банна
    този, който го е сторил. Мисля, че достатъчно изчаках. И няма да е за ден-два.
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 05.05.2022 в 14:00.
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Жалък, ограничен олигофрен!

Ти ли ще ми налагаш цензура, бе? Тъпир!
    Добър си! Ще си покажеш истинската същност.Не можеш вечно да се правиш на ни лук ял ни лук мирисал.Колко ти плащат за да заливаш с помия честните хора?
    п.п. Я сега кръвопиецо се направи на умен и коментирай !
    https://dariknews.bg/novini/sviat/ob...arstva-2309453
    Май сте си лика прилика с тия що се крият зад деца и жени.Дребни душици, мизерни.
    Забравих да те питам.Записа ли се в "батальона" за Украйна? Май само тука ще се правиш на защитник на "световните либерални ценности"(либерастия по нашему).Там , там в Украйна се кове новия световен ред.Ако толкова искаш да участваш, не бутай нас.Включи се на живо там.Виж до кога ще е на живо се разбери с приятеля ти Путин.Ха, днес не си го споменал? Що така бе ?
    Бог да ти помага! Ако и той не може...?
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Направило ми е впечатление че по специализираните форуми, дали са пчеларски, планинарски, готварски, всички най-много разбират от политика. Особено Русия и Америка. Така пишат все едно това им е най-важното нещо ... А като ги питаш нещо за пчели, планина, или манджа, не отговарят. Чудя се защо ли ..

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    А като ги питаш нещо за пчели, планина, или манджа, не отговарят. Чудя се защо ли ..
    Във форомите има повече информация от книгите.Само трябва да се потрудиш,не малко,за да намериш твоята "вакса"...

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Обикновено проблема е в търсачката , там трудно се намира информацията. То затова е и форум, за да се пише постоянно и да има дискусии, иначе щеше да се нарича по друг начин

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Във форомите има повече информация от книгите.Само трябва да се потрудиш,не малко,за да намериш твоята "вакса"...
    Викаш форумите да се забранят за писане. Достъпа да бъде само за четене.
    А това в зеленото да бъде заглавие на всеки форум.

Сега остава и олигофрена да нарече колегата "мръсен помияр", само защото си е позволил да сподели мнение.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Виж сега, всяка една такава разправия е загуба за човека и триумф на глупоста и лошото. Така или иначе за възрастни хора, които имат такива мнения, каузата е загубена. Те няма да си променят мнението, нито ти твоето. Кое е право .... ? какво значение има, след като ти си направил най-доброто и може да си легнеш спокоен. Но стигне ли се до лошото и обидите .. не е добре. Освен това е и безмислено, по - добре човек да си намери друго занимание, например вместо да пише във форума по тази тема, да кажем да играе шах в интернет.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    https://www.vesti.bg/bulgaria/kolko-...9#commentsText

Според мен не че толкова обичат Русия ами защото ги е яд че ги лъжат .

Страница 152 от 193 ПърваПърва ... 52102142150151152153154162 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •