Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 25

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    21.05.2015
    Направих всичко както пише по книгите. Сложих да полират килийките на следващия ден затворих майката след 18 часа я пуснах беше снесла навсякъде и днес отивам да ги местя в отглеждана те ги изчисти ли за хранени нямаше

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от nihihihi Виж публикацията
    Направих всичко както пише по книгите. Сложих да полират килийките на следващия ден затворих майката след 18 часа я пуснах беше снесла навсякъде и днес отивам да ги местя в отглеждана те ги изчисти ли за хранени нямаше
    Ясно, че мерака те е обзел, но не бързай, изчакай трайно да се затопли. Пробвай и съм сигурен, че ще имаш успех. В никакъв случай не се отказвай, защото няма да успееш!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Така и така сте на тази тема. Вчера излезе едно видео, в което човека е показал той как прави. Аз не разбирам, затова че вие кажете дали според вас е добре обяснено и направено.

https://www.youtube.com/watch?v=BGWwSvib0uc

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Попаднах днес на едно видео, което не знам в коя тема да го сложа. Мога ли да ви попитам след 6тата минута, каква е целта на упражнението понеже не разбирам. Аз гледах и долу в плодника няма никакъв мед, или аз нещо не виждам. Какво значение като е отводка, трябва ли да има толкова малко мед ? Освен това, като няма пчели защо са тези магазини отгоре, предполагам в тях няма мед .. ?

https://www.youtube.com/watch?v=g-8-dRzDcIk

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Попаднах днес на едно видео, което не знам в коя тема да го сложа. Мога ли да ви попитам след 6тата минута, каква е целта на упражнението понеже не разбирам. Аз гледах и долу в плодника няма никакъв мед, или аз нещо не виждам. Какво значение като е отводка, трябва ли да има толкова малко мед ? Освен това, като няма пчели защо са тези магазини отгоре, предполагам в тях няма мед .. ?

https://www.youtube.com/watch?v=g-8-dRzDcIk
    Много е трудно за обяснение, защото тоя нашия доскорошен съфорумец, има идеи, които така обяснява, та да не може никой да разбере, какво иска да каже. Познавайки го, това, което аз възприех е, че иронизира по свой си начин някакво клипче на Георги Кръстев, който му е политически приятел.
    Инак нашият човек се изявява рекламно лице на Родопика (дар от т.н. доцента, вече професор) и Никот ( Янчо Червенков - самозванеца).
    Сложно е за обяснение!
    Всички по-горе споменати са присъствали тук като членове, а "доцента" сме "дъвкали" много из темите. Няма как да ти се изясни, тъй като не си бил част от дискусиите.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Много е трудно за обяснение, защото тоя нашия доскорошен съфорумец, има идеи, които така обяснява, та да не може никой да разбере, какво иска да каже. Познавайки го, това, което аз възприех е, че иронизира по свой си начин някакво клипче на Георги Кръстев, който му е политически приятел.
    Инак нашият човек се изявява рекламно лице на Родопика (дар от т.н. доцента, вече професор) и Никот ( Янчо Червенков - самозванеца).
    Сложно е за обяснение!
    Всички по-горе споменати са присъствали тук като членове, а "доцента" сме "дъвкали" много из темите. Няма как да ти се изясни, тъй като не си бил част от дискусиите.
    А защо доскорошен. Нема вече келепир от работата да пишат тук или просто не издържат на напрежението ) ?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    А защо доскорошен. Нема вече келепир от работата да пишат тук или просто не издържат на напрежението ) ?
    Е, то тук не имало нивга келепир, просто си чешем езиците, в същото време някой друг научава нещо, интересуващо го.
    Е, като казвам, че не е имало, имам предвид болшинството, някои други го търсиха, но не намериха. Инак Друмев доста научи тук и сега се изява Мастер у фейса.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •