Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4230

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Това е супер, но след като няма паша, как градят основите. Наливаш ли им сироп и по колко ? Питам понеже не мога да уцеля уравнението. Тази година, днес за първи път сложих основи. Друг път го правя по-рано.

На мен ми се ще да хвана акацията колкото и да е . При мен има много слънчоглед, обаче аз като отглеждам всичко за собствена употреба , не ме бърка количеството. Но и това което ми дават от слънчогледа се натрупа и скоро ще започна да се чудя какво да правя с меда.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Това е супер, но след като няма паша, как градят основите. Наливаш ли им сироп и по колко ? Питам понеже не мога да уцеля уравнението. Тази година, днес за първи път сложих основи. Друг път го правя по-рано.

На мен ми се ще да хвана акацията колкото и да е . При мен има много слънчоглед, обаче аз като отглеждам всичко за собствена употреба , не ме бърка количеството. Но и това което ми дават от слънчогледа се натрупа и скоро ще започна да се чудя какво да правя с меда.
    В момента има паша джанка, череша, мъртва коприва, върба, но не я броя, понеже семействата не са развити.
    Когато слагам основи пълня хранилката 0,8л., със сироп 1:1 захар:вода.
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията

КОШЕР - ДАДАН БЛАТ - МЕТОДИ ЗА ПЧЕЛАРСТВАНЕ (pchelari.com)

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •