Такъв им е манталитета. То не бяха активни борци, то не беше чудо! От където не очакваш оттам се пръкват.
Една баба ще вземе пенсията и ще си купи един буркан мед. На следващата пенсия ще дойде за още един буркан и не се пазари.
А един бивш партиен секретар, взима три пъти по-висока пенсия от бабата, ама вика дай ми с 2лв. по-евтино, аз няма да кажа на никой.
Ми все търси подаръци "завалията".
Те няма да се променят сами, особено докато им гласуваме и после им ръкопляскаме.![]()
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
Защо си мисля, че някои иска да изпробва акъла на братушките и да ескалират по сериозно нещата.Та в тая връзка защо трябва зорлем за идеали да се завираме между шамарите или по точно слънцепеците.Какво и на кого трябва да доказваме та да не сме с преклонна глава.
Българите може да са всякакви но не са прости та така лесно да ги зомбират не важи за тия с наноботите
Не знам защо мислиш така.
Другата поговорка е: "Ако мечката играе в съседния двор, утре ще дойде и при теб", но това е само информативно, т.е. Наслаждавай се на сеира докато можеш, че после...
Та... аз не искам война и не виждам някой да иска война.
Те и робите не искат да са роби, ама има кой да ги "снима".
Иначе ако българите бяха малко по-прости, можеше да бъдем и народ. Ама понеже, не само че не са прости, ами кой от кого по-хитър и всеки иска да лежи на чужди гръб, и ако има "черна" работа някой друг да я свърши, та не само за народ, ами и за хой не ставаме.
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))