Ами защото, трябва да купувам майка. Или да оставя да си произведе свищева ? Тогава обаче не ми е ясно какво точно се прави. Пък като обединя после, трябва да изхвърля майката предполагам. Гледам да не си усложнявам задачата. Но ако това е по добрия вариант , ще го направя.
Явно не се разбрахме добре. Какво според вас трябва да се направи в случая ? ДА си купя майка и да направя отводка ? Или да правя многомагазинно отглеждане ? Виждам какво пише в книгите и го знам много добре на теория ..... Но какво е доброто при положение че от утре температурите се вдигат за постоянно и акацията ще дойде ? ..
П.С - да допиша че може да не е ясно. Аз имам уж план, да прехвърлям пити запечатано пило в един рояк, който не е силен. Обаче не знам дали ще ми стигне само това като действие.
Ами аз съм тук до плевен. Това което стана тази година е че целия март беше студен. Всичко цъфна накуп този месец. Понеже имаха мед, съм го разпечатвал и не съм ги хранил. После самия Април имаше постоянно студени дни. Сложих на едното семейство восъчна основа, обаче градежа беше много слаб, не прояде, но и нищо не стана, затова я смених с пита изградена. Цъфна ябълката преди 1 седмица, ама точно тогава/сега стана студено ... Та акацията цъфти около 8ми Май. Ще си видя дневниката, но 2 поредни години е така. Сега с този студ незнам, но не би следвало да е различно ..
В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))