Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    В тази тема не са ли поствани и по-тъпи статии?

Имало сателитни снимки на жертвите от Буча, от преди изтеглянето на руснаците.
    А, криминалисти, криминолози дали ще разберат дали убиеца е Володимир ( украинец ) или Владимир (руснак )?
    Пак ще те попитам армийте що не се бият та опряха до цивилни то верно голяма територия ама няколкостотин или няколкодесетки хиляди да не могат да се намерят.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Пак ще те попитам армийте що не се бият та опряха до цивилни то верно голяма територия ама няколкостотин или няколкодесетки хиляди да не могат да се намерят.
    Защо питаш мен?
    Ако ти разполагаш с ракети и знаеш локализацията на противника, под носа ли ще му се завреш, че да се разгръщаш и да го обстрелваш?

Заемаш позиция на добро разстояние. Разрушаваш сградите в Киев, пълни с мирно население.
    В същото време знаеш, че в Буча си враг. Всеки който излезе на улицата е твой враг( ти си нашественик ) и не чакаш той да те убие, дори и да не си пиян.
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    ... Заемаш позиция на добро разстояние. Разрушаваш сградите в Киев, пълни с мирно население.
    В същото време знаеш, че в Буча си враг. Всеки който излезе на улицата е твой враг( ти си нашественик ) и не чакаш той да те убие, дори и да не си пиян.
    Питам аз питам кога ще се пишеш доброволец и ще идеш в Украйна. А то излиза, че вече се връщаш от там. Тая информация що я споделяш само от първо лице може да я знаеш.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Защо питаш мен?
    Ако ти разполагаш с ракети и знаеш локализацията на противника, под носа ли ще му се завреш, че да се разхръщаш и да го обстрелваш?

Заемаш позиция на добро разстояние. Разрушаваш сградите в Киев, пълни с мирно население.
    Харковския тигър е някъкъв мачок де открива снаиперисти , нещо като духът на Киев.
    Путин е душа човек и не знам защо много хора искат да го няма а ако дойде някой от силоваците ко праим

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Харковския тигър е някъкъв мачок де открива снаиперисти , нещо като духът на Киев.
    Путин е душа човек и не знам защо много хора искат да го няма а ако дойде някой от силоваците ко праим
    Да! Язък за зоопарка!

За Путин ме разсмя!
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    ......
    За Путин ме разсмя!
    Хич не е смешно! Помисли за разликата между Ленин и Сталин!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Да! Язък за зоопарка!

За Путин ме разсмя!
    В Донбас се е окопала най боеспособната армия на Украйна около 50 000хил. ако този човек е такъв за какъвто го мислиш до сега да са станали на стъкло в завода Илич са националните батальони а и града май преобладаваха . доколкото разбирам основно воюват с батальоните а те май са къде 100 хил. калпака.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    В Донбас се е окопала най боеспособната армия на Украйна около 50 000хил. ако този човек е такъв за какъвто го мислиш до сега да са станали на стъкло в завода Илич са националните батальони а и града май преобладаваха . доколкото разбирам основно воюват с батальоните а те май са къде 100 хил. калпака.
    Ако имаш връзка с тия 50 000 от Донбас, кажи им да нахлуят в Русия.
    Те явно не знаят, че руските батальони са на запад.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Ако имаш връзка с тия 50 000 от Донбас, кажи им да нахлуят в Русия.
    Те явно не знаят, че руските батальони са на запад.
    Те са се окопали как да одат това май бе някакъв чувал или казан не им разбирам на военните тактиките . Преди година всички станахме ковид специалисти сега сме стратези между другото сме го учили в прогимназията по история .Анибал напада като копие или стрела после фланговете се разгръщат и правят нещо като чувал и заобикалят от всякъде другата войска.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •