Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Украинската армия е няколкостотин хиляди има ли сражение за месец и половина с руснаците.
    Не разбирам въпроса ти?
    Последните години май се "работи" с ракети и не се разчита много на пехотата и командата "на нож".
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Не разбирам въпроса ти?
    Последните години май се "работи" с ракети и не се разчита много на пехотата и командата "на нож".
    При ковида какво беше то не че е отминало ама брифинги, трупове в чували, военни камиони лекари в скафандри и т.н..Чел ли си за харковския тигър?

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    При ковида какво беше то не че е отминало ама брифинги, трупове в чували, военни камиони лекари в скафандри и т.н..Чел ли си за харковския тигър?
    За Харковския тигър не съм чел. Благодаря! Ще прочета.

Относно въпроса ти: Отдавна вече имаме ясна представа за журналистите. Да оставим, че в много от случаите са неграмотни и им липсва обща култура.
    Няколко дни, дори седмици се следи определено събитие. Събитието се следи в развитие, но всеки нов ден новините, относно въпросното събитие, се съпровождат със снимков материал от първия ден. Често пъти ми трябва време за да се усетя.

Когато беше войната в Ирак, един български журналист, стои на границата, до портала, от турската страна и се прави на смелчага, уж че бил стъпил оттатък.

Същия този другар на Майдана, когато протестиращите "атакували", на другия ден събрал няколко украинци, изготвил режисурата и понеже камерата е с ограничено време,а украинците не разбират български, той ги подканя: хайде, атакувайте и обръщайки се към камерата започва: Ето, виждате ли? Протестиращите атакуват.
    Жалък, смешен човек.

Това съм го гледал по телевизора и съм сигурен, че много хора са го забелязали.

П.п. Да не би да съжаляваш, че си се ваксинирал?
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    За Харковския тигър не съм чел. Благодаря! Ще прочета.

Относно въпроса ти: Отдавна вече имаме ясна представа за журналистите. Да оставим, че в много от случаите са неграмотни и им липсва обща култура.
    Няколко дни, дори седмици се следи определено събитие. Събитието се следи в развитие, но всеки нов ден новините, относно въпросното събитие, се съпровождат със снимков материал от първия ден. Често пъти ми трябва време за да се усетя.

Когато беше войната в Ирак, един български журналист, стои на границата, до портала, от турската страна и се прави на смелчага, уж че бил стъпил оттатък.

Същия този другар на Майдана, когато протестиращите "атакували", на другия ден събрал няколко украинци, изготвил режисурата и понеже камерата е с ограничено време,а украинците не разбират български, той ги подканя: хайде, атакувайте и обръщайки се към камерата започва: Ето, виждате ли? Протестиращите атакуват.
    Жалък, смешен човек.

Това съм го гледал по телевизора и съм сигурен, че много хора са го забелязали.

П.п. Да не би да съжаляваш, че си се ваксинирал?
    Бъркаш ме с брат Друмев он е със наноботите аз знака на звяря не го ща.

П.П.Агро се ваксинира и го препоръчваше някъде във форума.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Бъркаш ме с брат Друмев он е със наноботите аз знака на звяря не го ща.

П.П.Агро се ваксинира и го препоръчваше някъде във форума.
    Мислех, че покрай брат Друмев и ти си ударил няколко бустера, но явно си от моята партия.

Агро преболедува. Беше писал за това. Радвам се, че е оздравял.
    Много хора загинаха.
    Вината за високата смъртност е в здравната система!!! Мисля, че вече е ясно на всички.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Мислех, че покрай брат Друмев и ти си ударил няколко бустера, но явно си от моята партия.

Агро преболедува. Беше писал за това. Радвам се, че е оздравял.
    Много хора загинаха.
    Вината за високата смъртност в здравната система!!! Мисля, че вече е ясно на всички.
    А категорично против като гледам на Друмев как му се е отразила ваксата категорично не ща!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    При ковида какво беше то не че е отминало ама брифинги, трупове в чували, военни камиони лекари в скафандри и т.н.....
    Бъркаш ме с брат Друмев он е със наноботите аз знака на звяря не го ща....
    Мислех, че покрай брат Друмев и ти си ударил няколко бустера, но явно си от моята партия....
    Много хора загинаха.
    Вината за високата смъртност е в здравната система!!! Мисля, че вече е ясно на всички.
    Не само в здравната система, а в Цялата Система.
    Като Ги вземеш всичките - Дебил до Дебила мила моя майно льо!

Друмев дето най-много им се смееше на идиотските брифинги, най напред се ваксинирал.
    Дали не ни е засилвал?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Не само в здравната система, а в Цялата Система.
    Като Ги вземеш всичките - Дебил до Дебила мила моя майно льо!

Друмев дето най-много им се смееше на идиотските брифинги, най напред се ваксинирал.
    Дали не ни е засилвал?
    Любимата ми приказка за Настрадин Ходжа е с ,,Мани мани дзвер голем , чудо не виждано и нечувано,, май важи в пълна сила в случая.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •