Първоначално публикувано от
Pero Melifero
Е то точно щото нямат, затова им се дърви

. Той ако знае че минимум 100 нациста има и у нас, със сигурност ще направи едно учение наблизо. Баси тъпия копелдак, но ще се наиграе най-накрая.
Не знам за вас другари и другарки, но мен ме е срам, че отново се показахме като путьовците на Европа. Простете за цветущият епитет, но дали защото ми е беден речника или пък заради нещо друго, но не се сещам за по-подходяща дума обрисуваща група хора с поведение на женски полов орган.... А и тая мърла, госпожа Митпрофанова идея си нямам защо още я търпим на наша земя. Това не е държане на дипломат. Това е някакво поведение на руска империалистична свиня, ама в най-лошият вариант. Ще речеш че сме някоя от републиките им. Но то като сам не се уважаваш и другите ще те третират като парцал, това си е житейска истина. От всичко най ме изкефи, оня помияр Копейкин как го наритаха братушките, като краставо псе само в рамките на часове, което тук в аналогична ситуация никога няма да се случи, сакън да не нараним чувствата на някого
А някой има ли идея, защо пресно "освободените" рускоговорящи от Украйна напират към Полша, а не към братския народ на изток от тях?
Просто е, защото баш фашиста и нациста се е барикадирал в Кремъл и отказва да си пие хапчетата