Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 81 от 193 ПърваПърва ... 3171798081828391131181 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 801 до 810 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    ...
    А Украинците да не би да имат ракети, та путин е тръгнал да ги освобождава?
    Е то точно щото нямат, затова им се дърви. Той ако знае че минимум 100 нациста има и у нас, със сигурност ще направи едно учение наблизо. Баси тъпия копелдак, но ще се наиграе най-накрая.
    Не знам за вас другари и другарки, но мен ме е срам, че отново се показахме като путьовците на Европа. Простете за цветущият епитет, но дали защото ми е беден речника или пък заради нещо друго, но не се сещам за по-подходяща дума обрисуваща група хора с поведение на женски полов орган.... А и тая мърла, госпожа Митпрофанова идея си нямам защо още я търпим на наша земя. Това не е държане на дипломат. Това е някакво поведение на руска империалистична свиня, ама в най-лошият вариант. Ще речеш че сме някоя от републиките им. Но то като сам не се уважаваш и другите ще те третират като парцал, това си е житейска истина. От всичко най ме изкефи, оня помияр Копейкин как го наритаха братушките, като краставо псе само в рамките на часове, което тук в аналогична ситуация никога няма да се случи, сакън да не нараним чувствата на някого

А някой има ли идея, защо пресно "освободените" рускоговорящи от Украйна напират към Полша, а не към братския народ на изток от тях?
    Просто е, защото баш фашиста и нациста се е барикадирал в Кремъл и отказва да си пие хапчетата

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    А някой има ли идея, защо пресно "освободените" рускоговорящи от Украйна напират към Полша, а не към братския народ на изток от тях?
    Просто е, защото баш фашиста и нациста се е барикадирал в Кремъл и отказва да си пие хапчетата
    Има вероятност,макар и минимална,тез бежанци към Полша да си "вземат" и земята,демек поне 1/3 от територията на сегашна Украйна..........
    проф. Иво Христов: Украйна е изкуствено създадена държава! - YouTube

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    ....Здравей Стоянчо .Ще ти разкажа една случка ,Въляло дъжд и едно момче се скрило под стряхата на една къща.Видяла го бабата и го поканила в къщата на сухо.Дала му сладко и чаша вода (за тези които не знаят това е бил начин по който се посрещали гостите едно време.По принцип се давало бяло сладко)Бабата като всяка баба била много любопитна .Попитала го какъв е.Доктор съм бабо доктор съм.Бабата го погледнала и му рекла.Ееее синко защо не учи още малко че да станеш фершел като моя син.
    Гепи!
    Това за бялото сладко и водата, плюс люпене на семки го знам за арменците.

Приказката трябваше да я адресираш към Боян Палов. Дали си учил прекалено много за маламашкаджия или не, мен не ме интересува.
    Моя въпрос беше: Защо си отишъл да робуваш в Обединеното Кралство, а не си отишъл да си пиеш водката в Русия?
    Отговора го знаем всички, така, че може да не отговаряш.
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Гепи!
    Това за бялото сладко и водата, плюс люпене на семки го знам за арменците.

Приказката трябваше да я адресираш към Боян Палов. Дали си учил прекалено много за маламашкаджия или не, мен не ме интересува.
    Моя въпрос беше: Защо си отишъл да робуваш в Обединеното Кралство, а не си отишъл да си пиеш водката в Русия?
    Отговора го знаем всички, така, че може да не отговаряш.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-03-30 18-27-41.png
Прегледи:      23
Размер:	2.3 KB
ID:	11151 ?????????????

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-03-30 18-27-41.png
Прегледи:      23
Размер:	2.3 KB
ID:	11151 ?????????????
    Стори ми се, че взимаш страната на Путин, пък ти не си бил пискал.
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Има вероятност,макар и минимална,тез бежанци към Полша да си "вземат" и земята,демек поне 1/3 от територията на сегашна Украйна..........
    проф. Иво Христов: Украйна е изкуствено създадена държава! - YouTube
    Разочарова ме този мъж.
    Да не забравяме, че членува в БСП.
    Ако беше безпартиен щеше да е нищо въпреки интелекта си и високата си ерудираност, а сега е известен и уважаван професор.

Строитела Дамян Илиев съм го виждал на живо, лятото на 1988г. в Стражица.
    Учителка беше довела децата в кръчмата, за да се запознат и чуят няколко думи от героя на труда Д.И.
    Другаря беше подпийнал порядъчно, като всички останали. Не знам дали децата чуха нещо смислено, ама аз не чух нищо.

Първите 5 минути са най-откровено самохвалство. Построил толкова мостове, а проектанти и ръководители...сигурно не ги е имало.

Гледай след 5м. https://www.youtube.com/watch?v=FuiGYWIOzts

Защо Георги Първанов не му дава награда?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Е то точно щото нямат, затова им се дърви. Той ако знае че минимум 100 нациста има и у нас, със сигурност ще направи едно учение наблизо. Баси тъпия копелдак, но ще се наиграе най-накрая.
    Не знам за вас другари и другарки, но мен ме е срам, че отново се показахме като путьовците на Европа. Простете за цветущият епитет, но дали защото ми е беден речника или пък заради нещо друго, но не се сещам за по-подходяща дума обрисуваща група хора с поведение на женски полов орган.... А и тая мърла, госпожа Митпрофанова идея си нямам защо още я търпим на наша земя. Това не е държане на дипломат. Това е някакво поведение на руска империалистична свиня, ама в най-лошият вариант. Ще речеш че сме някоя от републиките им. Но то като сам не се уважаваш и другите ще те третират като парцал, това си е житейска истина. От всичко най ме изкефи, оня помияр Копейкин как го наритаха братушките, като краставо псе само в рамките на часове, което тук в аналогична ситуация никога няма да се случи, сакън да не нараним чувствата на някого

Перо от де черпиш тая информация за тез умозаключения

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Разочарова ме този мъж.
    Да не забравяме, че членува в БСП.
    Ако беше безпартиен щеше да е нищо въпреки интелекта си и високата си ерудираност, а сега е известен и уважаван професор.

Строитела Дамян Илиев съм го виждал на живо, лятото на 1988г. в Стражица.
    Учителка беше довела децата в кръчмата, за да се запознат и чуят няколко думи от героя на труда Д.И.
    Другаря беше подпийнал порядъчно, като всички останали. Не знам дали децата чуха нещо смислено, ама аз не чух нищо.

Първите 5 минути са най-откровено самохвалство. Построил толкова мостове, а проектанти и ръководители...сигурно не ги е имало.

Гледай след 5м. https://www.youtube.com/watch?v=FuiGYWIOzts

Защо Георги Първанов не му дава награда?
    Другарят,само повтаря исторически истини.А пияния-неможе да бъде лицемер-"пиян човек-съдран чувал",демек неостава нищо скрито-тайно..

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия

Приказката трябваше да я адресираш към Боян Палов.....
    Прав си! Надценил те е , мислейки че ще я разбереш....
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Другарят,само повтаря исторически истини...
    Няма да споря доколко са истини. Проблема е че е тенденциозно.
    Иначе и Македония и България са измислени държави.
    Какво е било Русия, какво е било СССР, какво е Руска федерация....
    Всико е измислено.
    Украйна още от 1991г. е призната страна, с обособени граници. Ми това са 30г.

Доскоро уважавания от мен другар ми падна в очите, наравно с радев и каката.
    Перо правилно отбелязва: Ще си изтеглим посланика от Русия, та белким руския посланик у нас се сети да си тръгне.

Плужеци!
    Да се срамуваш, че си българин.

Страница 81 от 193 ПърваПърва ... 3171798081828391131181 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •