Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
С турците нещата са по-особени. Те са икономически емигранти, ......
Когато бях в Германия 91-93 г.Турците и особено кюрдите (да подчертая че кюрдите в Германия копират турците по всичко най лошо.И ако той не ти каже че е кюрдин или някой турчин не ти каже че оня е кюрдин няма да ги различиш.В главата им се въртят едни и същи мисли..Как да те излъже и да не ти плати.) Че един кюрдин разправял на един нашенец как германците обикаляли по поляните с камиони в Турция и предлагали на овчарите работа и квартира в Германия.А тези турски германци заченати в Германия те нямат нищо общо с придошлите.Като пример мога да дам синът на един познат който е роден в БГ но израсна в Германия.Самия той много пъти ми казва : Няма да го познаеш.Няма нищо общо с българите.Техния език говори, техните манджи харесфа и техните нрави има.Яввно гените на бългърина са склони към пречупване към усъвършенстване.

Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
Пак някакво шикалкавене.
Мислиш ли, че в Русия няма маламашки?
Защо не отиде в Русия, а отиде в UK да робуваш?
Здравей Стоянчо .Ще ти разкажа една случка ,Въляло дъжд и едно момче се скрило под стряхата на една къща.Видяла го бабата и го поканила в къщата на сухо.Дала му сладко и чаша вода (за тези които не знаят това е бил начин по който се посрещали гостите едно време.По принцип се давало бяло сладко)Бабата като всяка баба била много любопитна .Попитала го какъв е.Доктор съм бабо доктор съм.Бабата го погледнала и му рекла.Ееее синко защо не учи още малко че да станеш фершел като моя син.