Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 73 от 193 ПърваПърва ... 2363717273747583123173 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 721 до 730 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    А и язовеца е добър
    Язовеца може да лови риба, но не знае как да извика извънземните.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan
    Не съм чувал за велика Полша,
    Те и Турците никога не казват велика Турция обаче претендират за територии.В първия клип отначалото се говори как тайно от народа правителството си таче чергата а от 54.25 минута се говори за претенции на територии.

Това със самолета е трагедия която на никого не я пожелавам.Но това с драскотината на смолета за мен е като разкриване на самолетни катастрофи.Винаги има виновен и той е пилота.

Преди много години в един завод замръзнала една тръба за вода.Началника казал на един работник който бил пред пенсия да вземе бензиновата лампа и да размрази тръбата че работниците да могат да се измият преди да си тръгнат за вкъщи.Но през ноща склада който бил на близо се запалил и изгорял.Та този човек си взе пенсията в затвора.Заключението на експертизата било следната : По една паежина огъня се бил пренесъл в склада.Склада бил пълен с метални кутии.На седващия ден работниците започнаха да говорят че склада бил пълен със застояла стока.На това можеш да му вярваш Аз бях свидетел.

Във втория клип момчето обеснява за НАТО и ЕС.

И в двата клипа се говори на бългърски.

П.П, - Забравих да ви разкажа за Пасито какво ми разказа един познат преди повече от 15 г. Влизам в хотела и гледам един пиян се търкаля по стъпалата.Гледам Пасито.Аз се дръпнах настрани а бодигарда му казва на английски . Ако иска да му помогне до стаята .Пасито го блъснал и му казал на английски : Къде е бара че не съм свършил още с пиенето. Не споменавам имена за да не навредя на човека.

https://www.youtube.com/watch?v=He2CaVx7u4c

https://www.youtube.com/watch?v=ZQpo2n80TWE

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията

П.П, - Забравих да ви разкажа за Пасито какво ми разказа един познат преди повече от 15 г. Влизам в хотела и гледам един пиян се търкаля по стъпалата.Гледам Пасито.Аз се дръпнах настрани а бодигарда му казва на английски . Ако иска да му помогне до стаята .Пасито го блъснал и му казал на английски : Къде е бара че не съм свършил още с пиенето. Не споменавам имена за да не навредя на човека.

https://www.youtube.com/watch?v=He2CaVx7u4c

https://www.youtube.com/watch?v=ZQpo2n80TWE
    Що за индивид е това Пасито можеш да съдиш по постъпките му.Когато в Ирак отвлякоха двама български шофьори и поискаха откуп Пасито веднага отсече:"С терористи не преговаряме!". В резултат двама български мъже бяха обезглавени.Тая шушумига с удоволствие би изпратил синовете ни да превземат Москва за честта и славата на НАТО.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    За какви персони говориш бе човек?
    Аз имах предвид зуница, нали той спеца по хомоиграчите.
    Да не забравя и оня унгарския депутат, ама него наистина го няма. И в парламента го няма
    Я като "спец" да те попитам: Ти да не си хлътнал по тоя маджарин? Всеки трети път, па може и по-често, все за него си пишеш.Съзирам, май някакъв не здрав интерес.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Я като "спец" да те попитам: Ти да не си хлътнал по тоя маджарин? Всеки трети път, па може и по-често, все за него си пишеш.Съзирам, май някакъв не здрав интерес.
    Казват че правил много хомофобски изказвания, та си мисля, че доста си приличате по това.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    ....
    П.П, - Забравих да ви разкажа за Пасито какво ми разказа един познат преди повече от 15 г. Влизам в хотела и гледам един пиян се търкаля по стъпалата.Гледам Пасито.Аз се дръпнах настрани а бодигарда му казва на английски . Ако иска да му помогне до стаята .Пасито го блъснал и му казал на английски : Къде е бара че не съм свършил още с пиенето. Не споменавам имена за да не навредя на човека....
    Това какво общо има с извънземните?

Остави ги тези глупости и изгледай целия филм "Зелева чорба".
    Там ясно е показано, как може да примамиш извънземните, да кацнат на земята и как да общуваш с тях.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Казват че правил много хомофобски изказвания, та си мисля, че доста си приличате по това.
    Не си познал.Хомофобско е омразно към човека.А Господ е създал по свой образ и подобие човека.Ти да не светотатстваш сега като оприличаваш джендърите на божии създания? Характерно е за либерастите и разните му видове природни отклонения да приписват собствените си желания на нормалните хора.Така не само извращават децата, но и светотатстват като богохулстват и отричат светата истина.Бог създаде човека по свой образ и подобие.Ако някой твърди , че Бог е джендър то за него ще е и справедливия Божи гняв.
    п.п. Гневът Божи е описан в съдбата на Содом и Гомора.Не си по четенето, та за това подсказвам.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    .... светата истина....
    За истината вече говорихме, но продължавам да се обогатявам на тема "истина"!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    За истината вече говорихме, но продължавам да се обогатявам на тема "истина"!
    Чети-и,чети-и.И ще получиш просветление.Бог не забравя, но прощава.В бащиното всеопрощение е надеждата на разкаялите се грешници. Джендъри и други там отклонения.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    90 - те годни за малко бях във федералната част на Германия.Един бългърин се оплакваше как един геманец за някаква стара радиостанция му искал пари а руснака му подарил подобна.
    Тогава американците бяха окупатори в Германия.И понеже на следващата година трябваше да закрият базите си в Германия продаваха всичко на сандъци.Един сандък с воени бинокли се продаваше за 200 марки.За американците какво да кажа.Окупатори хора.Законите за тях не важаха.
    От видяхото в Германия мога да кажа че германеца е като машина за работа. Ако се ожениш за германка това означава че цял живот ще си и роб.Дори да се разведеш с нея трябва да и плащаш пари за да има с какво да живее.Това продължава така докато тя си намери работа.Но тя да не е луда да си търси работа.И други неща съм виждал.Как мъжът и отива на работа и след малко на гости и два някакъв турчин.Добре е че имат железни закони че с тези турци отдавна да се бяха превълнали в Украйна.Това искам да кажа че на практика жените в Германия определят живота в Европа.Точно поради тази причина англичаните напуснаха съюза.Римлените не обичат друг да ги командва.
    В тази насока да разкажа един много стар виц.През комунизма един западен журналист питал някакъв бългърин как живее като му спират тока и водата ? нашенеца му отговорил - Е нали има „ляп “ .

И накрая малко гимнастика за очите и ушите .

https://www.youtube.com/watch?v=LDrzS4bfoq8

Страница 73 от 193 ПърваПърва ... 2363717273747583123173 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •