Те и Турците никога не казват велика Турция обаче претендират за територии.В първия клип отначалото се говори как тайно от народа правителството си таче чергата а от 54.25 минута се говори за претенции на територии.Първоначално публикувано от zapstojan
Това със самолета е трагедия която на никого не я пожелавам.Но това с драскотината на смолета за мен е като разкриване на самолетни катастрофи.Винаги има виновен и той е пилота.
Преди много години в един завод замръзнала една тръба за вода.Началника казал на един работник който бил пред пенсия да вземе бензиновата лампа и да размрази тръбата че работниците да могат да се измият преди да си тръгнат за вкъщи.Но през ноща склада който бил на близо се запалил и изгорял.Та този човек си взе пенсията в затвора.Заключението на експертизата било следната : По една паежина огъня се бил пренесъл в склада.Склада бил пълен с метални кутии.На седващия ден работниците започнаха да говорят че склада бил пълен със застояла стока.На това можеш да му вярваш Аз бях свидетел.
Във втория клип момчето обеснява за НАТО и ЕС.
И в двата клипа се говори на бългърски.
П.П, - Забравих да ви разкажа за Пасито какво ми разказа един познат преди повече от 15 г. Влизам в хотела и гледам един пиян се търкаля по стъпалата.Гледам Пасито.Аз се дръпнах настрани а бодигарда му казва на английски . Ако иска да му помогне до стаята .Пасито го блъснал и му казал на английски : Къде е бара че не съм свършил още с пиенето. Не споменавам имена за да не навредя на човека.
https://www.youtube.com/watch?v=He2CaVx7u4c
https://www.youtube.com/watch?v=ZQpo2n80TWE
Що за индивид е това Пасито можеш да съдиш по постъпките му.Когато в Ирак отвлякоха двама български шофьори и поискаха откуп Пасито веднага отсече:"С терористи не преговаряме!". В резултат двама български мъже бяха обезглавени.Тая шушумига с удоволствие би изпратил синовете ни да превземат Москва за честта и славата на НАТО.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Не си познал.Хомофобско е омразно към човека.А Господ е създал по свой образ и подобие човека.Ти да не светотатстваш сега като оприличаваш джендърите на божии създания? Характерно е за либерастите и разните му видове природни отклонения да приписват собствените си желания на нормалните хора.Така не само извращават децата, но и светотатстват като богохулстват и отричат светата истина.Бог създаде човека по свой образ и подобие.Ако някой твърди , че Бог е джендър то за него ще е и справедливия Божи гняв.
п.п. Гневът Божи е описан в съдбата на Содом и Гомора.Не си по четенето, та за това подсказвам.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
90 - те годни за малко бях във федералната част на Германия.Един бългърин се оплакваше как един геманец за някаква стара радиостанция му искал пари а руснака му подарил подобна.
Тогава американците бяха окупатори в Германия.И понеже на следващата година трябваше да закрият базите си в Германия продаваха всичко на сандъци.Един сандък с воени бинокли се продаваше за 200 марки.За американците какво да кажа.Окупатори хора.Законите за тях не важаха.
От видяхото в Германия мога да кажа че германеца е като машина за работа. Ако се ожениш за германка това означава че цял живот ще си и роб.Дори да се разведеш с нея трябва да и плащаш пари за да има с какво да живее.Това продължава така докато тя си намери работа.Но тя да не е луда да си търси работа.И други неща съм виждал.Как мъжът и отива на работа и след малко на гости и два някакъв турчин.Добре е че имат железни закони че с тези турци отдавна да се бяха превълнали в Украйна.Това искам да кажа че на практика жените в Германия определят живота в Европа.Точно поради тази причина англичаните напуснаха съюза.Римлените не обичат друг да ги командва.
В тази насока да разкажа един много стар виц.През комунизма един западен журналист питал някакъв бългърин как живее като му спират тока и водата ? нашенеца му отговорил - Е нали има „ляп “ .
И накрая малко гимнастика за очите и ушите .
https://www.youtube.com/watch?v=LDrzS4bfoq8
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))