Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
Знам знам ама нещо го нема да ни разяснява правдините и еволюцията на хомо сапиенс.
Между другото еволюцията не, че я няма но е адски дълъг процес а преди да започне да доминира хомо сапиенс е имало едновременно десетина модела а хомо сапиенс и денисовците са били до преди 15 000хил. години.Интересното , че едните нямат общо с другите като еволюция тоест не са един след друг е може на всичките прародителя да е шебек но те са различни тоест ,,Ако два индивида са могли да дадат плодородно потомство, те са били от един и същи вид. Например, кон и магаре могат да се чифтосват, за да произведат муле, но мулетата не могат успешно да се възпроизвеждат помежду си. Следователно конете и магаретата, макар и биологично сходни, не са един и същи вид. ,,
и после хоп за 15000хил. години еволюция де я е нямало няколко стотин хиляди преди това. Е вярно според персоната де я няма в момента ние българите сме останали на ниво парапитеци но как па другите така бързо са еволюирали ако не са помогнали плеядинците а..
За какви персони говориш бе човек?
Аз имах предвид зуница, нали той спеца по хомоиграчите.
Да не забравя и оня унгарския депутат, ама него наистина го няма. И в парламента го няма