Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan
    Не съм чувал за велика Полша,
    Те и Турците никога не казват велика Турция обаче претендират за територии.В първия клип отначалото се говори как тайно от народа правителството си таче чергата а от 54.25 минута се говори за претенции на територии.

Това със самолета е трагедия която на никого не я пожелавам.Но това с драскотината на смолета за мен е като разкриване на самолетни катастрофи.Винаги има виновен и той е пилота.

Преди много години в един завод замръзнала една тръба за вода.Началника казал на един работник който бил пред пенсия да вземе бензиновата лампа и да размрази тръбата че работниците да могат да се измият преди да си тръгнат за вкъщи.Но през ноща склада който бил на близо се запалил и изгорял.Та този човек си взе пенсията в затвора.Заключението на експертизата било следната : По една паежина огъня се бил пренесъл в склада.Склада бил пълен с метални кутии.На седващия ден работниците започнаха да говорят че склада бил пълен със застояла стока.На това можеш да му вярваш Аз бях свидетел.

Във втория клип момчето обеснява за НАТО и ЕС.

И в двата клипа се говори на бългърски.

П.П, - Забравих да ви разкажа за Пасито какво ми разказа един познат преди повече от 15 г. Влизам в хотела и гледам един пиян се търкаля по стъпалата.Гледам Пасито.Аз се дръпнах настрани а бодигарда му казва на английски . Ако иска да му помогне до стаята .Пасито го блъснал и му казал на английски : Къде е бара че не съм свършил още с пиенето. Не споменавам имена за да не навредя на човека.

https://www.youtube.com/watch?v=He2CaVx7u4c

https://www.youtube.com/watch?v=ZQpo2n80TWE

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията

П.П, - Забравих да ви разкажа за Пасито какво ми разказа един познат преди повече от 15 г. Влизам в хотела и гледам един пиян се търкаля по стъпалата.Гледам Пасито.Аз се дръпнах настрани а бодигарда му казва на английски . Ако иска да му помогне до стаята .Пасито го блъснал и му казал на английски : Къде е бара че не съм свършил още с пиенето. Не споменавам имена за да не навредя на човека.

https://www.youtube.com/watch?v=He2CaVx7u4c

https://www.youtube.com/watch?v=ZQpo2n80TWE
    Що за индивид е това Пасито можеш да съдиш по постъпките му.Когато в Ирак отвлякоха двама български шофьори и поискаха откуп Пасито веднага отсече:"С терористи не преговаряме!". В резултат двама български мъже бяха обезглавени.Тая шушумига с удоволствие би изпратил синовете ни да превземат Москва за честта и славата на НАТО.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    ....
    П.П, - Забравих да ви разкажа за Пасито какво ми разказа един познат преди повече от 15 г. Влизам в хотела и гледам един пиян се търкаля по стъпалата.Гледам Пасито.Аз се дръпнах настрани а бодигарда му казва на английски . Ако иска да му помогне до стаята .Пасито го блъснал и му казал на английски : Къде е бара че не съм свършил още с пиенето. Не споменавам имена за да не навредя на човека....
    Това какво общо има с извънземните?

Остави ги тези глупости и изгледай целия филм "Зелева чорба".
    Там ясно е показано, как може да примамиш извънземните, да кацнат на земята и как да общуваш с тях.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •