Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
В България бензина по спомени е на 98% от Бургас рафинерията е направена за нефт Урал други тежки петроли са във Венецуела и Иран ама и те са под санкции.Кой други страни са с тежък петрол не знам не ми се търси в Гуглето.Близки рафинерии има в Солун дават се ограничени количества има и в Румъния ама май спре да работи.
Хубаво е да сме независими хубаво е Европа да е енергийно независима от години ни го обясняват.Е защо не я направиха тая независимост до сега а само енергийни пакети и борси със сделки ден напред.Вярвам, че ще намерят начин ама ще отнеме 5-6г. а на каква цена не знам ама с газ на 3000евро икономика не се прави.Хубаво зелени технологии ама реалната икономика може ли да ги финансира.
Не отвори ли линка?
1. Новия премиер щял да произвежда електромобили.
2. Прокопиев говори за 100-на 600МВ -ви батерии и за фотоволтаици за населението.

Какъв бензин, каква газ, какви пет лева?
Разнообразяване или диверсификация трябва да се прави както на доставчиците, така и на видовете енергия.

Пък защо не е направено досега? Ами много ясно, заети са били хората да усвояват и май продължават с усвояването.