Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 59 от 193 ПърваПърва ... 949575859606169109159 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 581 до 590 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Изпъквай! Изпъквай!
    Това ли ти е проблема?!?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Ето как една статия те накара да се замислиш колко много и различни истини са възможни. А какво ли щеше да е ако беше написал книга?
    Не че нещо, но поне от интелигентен човек като теб, очаквам да знае, че истината е винаги една. Гледните точки може да са различни, може да има различни интерпретации на една и съща ситуация, може всичко. Русия нахлу в Украйна. Неоспорим факт = Истина. От там насетне следва пропагандата. Като статията дето си ни дал. Ако човек я прочете с повече критичност и внимава какво точно чете, ще му стане ясно, че е поредния прокремълски материал.
    "Минските споразумения", "нацистите в Донбас", ала-бала, приказки за наивници. Но дори да приемем, просто хипотетично, че всичко това с което Путин оправдава агресията си е истина, реакцията му доколко е оправдана наистина?

Спомняте ли си преди време, имаше един случай на една мед. сестра в столична болница, дето беше записана как малтретира едно бебе? Не може да сте го пропуснали, бая пушилка се вдигна. Сега, въпроса е какво се случи като ответна реакция след това и по принцип какво мислите, че е редно да се направи в такава ситуация?Но най ме интересува защитниците на Москва какво мислят

вариант 1. Служителя бива уволнен, съден и осъден за действията си. Е, като бонус евентуално таткото някой ден я пребива от бой в някоя тъмна уличка.

вариант 2. Залостваме болницата и я палим (или пък влизаме вътре стреляйки с автомати по де що сварим) за да изтребим всичките гадове и уроди дето се въдят там вътре. Това че ще има невинни жертви, които за зла участ ще са там, не ни притеснява въобще.Няма невинни! А и в края на краищата го правим за едно по-светло бъдеще, за всеобщото благо и всеки по един или друг начин трябва да плати цената!

Путин видимо би избрал вариант 2 съдейки по случващото се в момента. Вие обаче кое ще изберете? Ако е №1, защо по дяволите защитавате ненормалника?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Много бръмчите, но сте доста далеч от истината. Путин та Путин. Какво искаше Путин, какво си помисли целия свят!? И до къде се стигна!? И не, че не знаят за какво иде реч, а заради спасяването на едни задници, които в момента се чудят как да се прикрият, но скоро ще лъснат с пълна сила. Та Путин искаше нещо дребно, но късмета му се усмихна и ще получи нещо колосално по мащабите си.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Ми Вацев каза, че ще имаме проблеми и с руската салата
    Бе не ги оставяй да те манипулират тия неграмотници, прототип на въпросната салата е украинската салата "Одеса". Тъй че няма как да я забранят... засега, а пък Одеса ако стане руска, тогава ще го мислим

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Не че нещо, но поне от интелигентен човек като теб, очаквам да знае, че истината е винаги една. Гледните точки може да са различни, може да има различни интерпретации на една и съща ситуация, може всичко. Русия нахлу в Украйна. Неоспорим факт = Истина. От там насетне следва пропагандата. Като статията дето си ни дал. Ако човек я прочете с повече критичност и внимава какво точно чете, ще му стане ясно, че е поредния прокремълски материал.
    ..............
    А ясъщност някъде в статията отрича ли се факта "агресия" или се показва "истината на другата страна" за причините за нея? Кое обяснение за нейните причини трябва да приемем за "единствената и неоспорима истина"? Замисли се над правния казус "убийство при самозащита".
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Бе не ги оставяй да те манипулират тия неграмотници, прототип на въпросната салата е украинската салата "Одеса". Тъй че няма как да я забранят... засега, а пък Одеса ако стане руска, тогава ще го мислим
    По твоята логика и прототипа е Киевска Рус.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Много бръмчите, но сте доста далеч от истината. Путин та Путин. Какво искаше Путин, какво си помисли целия свят!? И до къде се стигна!? И не, че не знаят за какво иде реч, а заради спасяването на едни задници, които в момента се чудят как да се прикрият, но скоро ще лъснат с пълна сила. Та Путин искаше нещо дребно, но късмета му се усмихна и ще получи нещо колосално по мащабите си.
    Просветли ни де, според мен искаше открай време да сложи ръка на Донбас, затова и беше целия този театър от 2014г досега, и определено искаше война и затова си я сътвори. Ако говориш за това че ще получи цяла Украйна покрай Донбас, дай да не бързаме толкова много. Те руснаците и в Афганистан преди време нахлуха, пак с някакви претенции за богоугодни дела, но май се хванаха за палците в края на краищата.

Дончев, как си представяш че ще продължат нещата за Путин след като конфликта приключи по един или друг начин? Аз не мога да повярвам, че останалите световни лидери ще седнат да си говорят с него все едно нищо не е било и ще се подписват споразумения с човек на когото никой няма доверие. Това ако се случи, трябва останалите да са по-ненормални и от него

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    По твоята логика и прототипа е Киевска Рус.
    По това време ли е измислена салатата?

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Замисли се над правния казус "убийство при самозащита".
    Ако тръгна да те убивам след като съм разбил входната ти врата и съм нахълтал въоръжен до зъби у вас - това ли е самозащита?
    Нещо много сериозно си се заблудил, самозащита е това което украинците правят в момента срещу руснаците. И ако имаха силите и възможностите, сега вече те имат пълното право да навлязат в територията на Русия за да прочистят Кремъл и никой няма да ги съди. И ако не можеш да проумееш разликата, то значи не че си глупав, а просто не ставаш за юрист.

Аз не разбрах обаче, защо масово се опитвате да оправдавате войната на Путин при положение, че той е нападащата страна, а не нападнатата. То аз и до ден днешен не разбирам защо има хора дето твърдяха че няма ковид, при положение че си има, но явно това са проблеми с мащаби много над капацитета на интелекта ми и просто няма да ми се получи

п.п. относно статията, вътре много ясно е написано как Украйна нарушавала международното право и Русия ще го наложи със сила. Кой е възложил това право на Русия обаче не е ясно. Най-вероятно никой, но щом е Русия-може. Има ли санкция от страна на ООН? Няма, ама може и без, щом е Русия. И за капак нито дума за това, че самата Русия е тръгнала да санкционира нарушителя, като сама нарушава международното право. Ами извинявай, но за мен това не е обективен поглед. Това си е точно руската гледна точка и нищо друго.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    като ще се цакаме със статии, тая ми допада къде-къде повече:

В Русия, а и в България: исторически комплекси, лъжи и фантазии

Страница 59 от 193 ПърваПърва ... 949575859606169109159 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •