Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Добре де, Путин наруши границите на независима държава. Направо започна война. Не операция, а война.
    Няколко човека го оправдавате за действията му,...
    И изведнъж: "всички сме против войната"...
    Интересно, нали! А мислиш ли, че Путин я иска тази война? А може наистина да не му е оставал (благодарение на чакащите на полусъединител с предвидливо подготвени и показателно бързо приети санкции) друг изход от ситуацията...
    В началото и аз, като всички останали, помислих, че Путин е полудял (не че е изключено, де). После цялата хиперактивност на "големите" започна много да ми напомня за ситуацията с ковида: Не, че нямаше ковид, имаше разбира се; Не, че нямаше смъртни случаи, имаше и то прекалено много...Но в името на нашето "здраве" постоянно се препълваха нечии джобове, а много от задължителните мерки просто нямаха логично обяснение и само поставяха поредните въпроси без отговор. И в течение на времето, по-бавно или по-бързо, всички разбрахме, че без никой да ни пита, сме разигравани като на покер, но какво, що, "покерджиите" така и не сметнаха за нужно да ни информират...
    Така, че не трябваше да прибързваме с "присъдите", за да не се окаже за пореден път, че " совите не са това, което са!"....

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Интересно, нали! А мислиш ли, че Путин я иска тази война? А може наистина да не му е оставал (благодарение на чакащите на полусъединител с предвидливо подготвени и показателно бързо приети санкции) друг изход от ситуацията.....
    Напротив. Сигурен съм че Путин не я иска тази война.
    Даже се чуди как да я прекрати, ама извънземните не му позволяват.
    Нещата са прости: Отвличат го извънземни, обладават го щото те затова са го отвлекли, после го връщат.
    Ако се окаже че последните са били луди и ....войната е готова.

Ако изведнъж се окаже че путин е джендър, зуница друга песен ще запее.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Напротив. Сигурен съм че Путин не я иска тази война.
    Даже се чуди как да я прекрати, ама извънземните не му позволяват.
    Нещата са прости: Отвличат го извънземни, обладават го щото те затова са го отвлекли, после го връщат.
    Ако се окаже че последните са били луди и ....войната е готова.
    Ако изведнъж се окаже че путин е джендър, зуница друга песен ще запее.
    Те сега откри топлата вода.Толкова време "свободните" преса и медии ни обработват, а не са се сетили къде е същността на проблема.Извънземните.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Интересно, нали! А мислиш ли, че Путин я иска тази война? А може наистина да не му е оставал (благодарение на чакащите на полусъединител с предвидливо подготвени и показателно бързо приети санкции) друг изход от ситуацията...
    В началото и аз, като всички останали, помислих, че Путин е полудял (не че е изключено, де). После цялата хиперактивност на "големите" започна много да ми напомня за ситуацията с ковида
    ...........................
    Така, че не трябваше да прибързваме с "присъдите", за да не се окаже за пореден път, че " совите не са това, което са!"....
    Личното ми мнение е, че на Путин тая война не му беше необходима до преди месец. Сега стана наложителна! Украйна "направи мускули" и струпа 130 хилядна армия в района на "републиките" и Крим, очевидно готвейки се за решаващ удар по тях. Ако Путин беше допуснал това да се случи, руснаците щяха да се окажат в положение на отбраняващи се, а жертвите и разрушенията в Донбас - огромни. И той нанесе изпреварващ удар с идеята в един блицкриг да обгради и разоръжи тази армия. Но плановете му се провалиха. Вероятно разузнаването и генералите му го подведоха относно възможностите на украинците да се отбраняват и удара не беше с необходимата сила и логистика по суша. Сега му предстои дълга и тежка война, ако не вкара свежи сили с големи възможности и не затвори връзката от Русия през Одеса до Приднестровската република. Почне ли да се колебае и да отстъпва е загубен!!!
    PS. Лошото в цялата работа е, че ние ще го отнесем. Вижте цените на световните енергийни пазари от вчера. А ако се сбъдне заплахата да се спре целия внос на нефт и газ от Русия, тези цени ще ни се видят направо като промоционални. Ние нямаме реални алтернативи, нито истински запаси.
    https://www.dnevnik.bg/biznes/2022/0...home_NaiNovoto
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •