Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 31 от 193 ПърваПърва ... 2129303132334181131 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 301 до 310 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Не протестирайте против войната!
    Опасно е! https://www.youtube.com/watch?v=qWtYRZuqGZY

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Не протестирайте против войната!
    Опасно е! https://www.youtube.com/watch?v=qWtYRZuqGZY
    По данни на "свободната преса" в Русия в няколко града са протестирали над 5700 човека.По данни на същата "свободна" западна преса в Русия по време на протестите са задържани над 5700 човека.Числото показва 100% ефективност на руската полиция. При наличието на над 4 милиона украински граждани на територията на Русия действително протестите са масови и полицията ефективна.
    А по информация на нашата "свободна преса" някой да разбра какво стана в Канада? А в Белгия и Франция? Колко са задържаните там? Дали полицията е прибрала 100% от протестиращите?
    Питам и отговор не чакам.Промивката на мозъци никога не е спирала.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Нещо тезата на Агрото за честните борси не ми се връзва газта над 3хил.и не знам си колко$.Нефт въглища и те нагоре.А от там всичко ще се дигне.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Нещо тезата на Агрото за честните борси не ми се връзва газта над 3хил.и не знам си колко$.Нефт въглища и те нагоре.А от там всичко ще се дигне.
    Икономическата война на САЩ и сие срещу ЕС е в ход.И ние като"магаретата" ще го отнесем."Като лъжлив Кирчо снежна топка".
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Аз си купих донбаски въглища.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    От борсите се вдигат, значи. А случайно да не би да има недостиг и който дава повече? Можеш ли да измислиш по-добър начин за разпределяне на недостигащи суровини? Квотна система може би, та да върви и черна борса. Или централно разпределение с помощта на рушвети - пак ще е който даде повече. По тези пътеки нали вече минахме. Така поне оцеляват най-конкурентните производства, а тези, дето са взели-дали и в мирно време, си отиват.
    Че всичко ще се вдигне, отдавна е ясно, само не се знае колко пъти /няма да се мери в проценти/.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Чудя се как все става така, че който се хване с руснаците, все е доникъде. Последният пример е Венецуела, макар да е първа в света по количество петрол на глава от населението. Дали най-големите калпазани си избират Русия или стават такива вследствие направеният избор /или от нещастието да бъдат окупирани от руската армия/?
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    От борсите се вдигат, значи. А случайно да не би да има недостиг и който дава повече? Можеш ли да измислиш по-добър начин за разпределяне на недостигащи суровини? Квотна система може би, та да върви и черна борса. Или централно разпределение с помощта на рушвети - пак ще е който даде повече. По тези пътеки нали вече минахме. Така поне оцеляват най-конкурентните производства, а тези, дето са взели-дали и в мирно време, си отиват.
    Че всичко ще се вдигне, отдавна е ясно, само не се знае колко пъти /няма да се мери в проценти/.
    Абе днеска игра цената с 1000$ нагоре надолу па не знам как нищо по добро не е измислено до сега.По времето на студената война горивата не се ли търгуваха между Изтока и Запада.Тогава имаше ли борси.А и от как влезнахме в тия борси всичко нагоре.Казваш свобода ама това не е свобода а хиперинфлация.С тия цени няма ли да се стигне до икономически колапс е те тогава ще имаме ниски въглеродни и ще спасим планетата.Екскурзии ли, отопление на големи къщи и пушещи комини, банани ли де трябва да пътуват хиляди километри да бе да.Някой може и да карат тесли, че тока няма да е евтин ма рикшите му е майката.Свободата трябва да е положена на реалности а не като Дон Кихот приказки приказки и това е.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Ако борсите решават проблемите как да си обясним непрекъснато нарастващите цени на тока на нашата енергийна борса, след като нямаме недостиг, а голям излишък? И вместо да паднат цените, за да се повиши консумацията и това да не дави икономиката, те се държат високи, въпреки че няма увеличение нито на цената на въглишата, нито на атомното гориво, от което има запаси за цели две години нито на водата, слънцето и вятъра. Това не е ли антибългарска политика?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Страница 31 от 193 ПърваПърва ... 2129303132334181131 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •