Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Нещо тезата на Агрото за честните борси не ми се връзва газта над 3хил.и не знам си колко$.Нефт въглища и те нагоре.А от там всичко ще се дигне.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Нещо тезата на Агрото за честните борси не ми се връзва газта над 3хил.и не знам си колко$.Нефт въглища и те нагоре.А от там всичко ще се дигне.
    Икономическата война на САЩ и сие срещу ЕС е в ход.И ние като"магаретата" ще го отнесем."Като лъжлив Кирчо снежна топка".
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Аз си купих донбаски въглища.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Аз си купих донбаски въглища.
    От коя част на Донбас дано можем да си купим и тая година, че Австралия далече и от там се взима цената за борсата.Па тия борси чудото на човешкия гений.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    От коя част на Донбас дано можем да си купим и тая година, че Австралия далече и от там се взима цената за борсата.Па тия борси чудото на човешкия гений.
    Не от Донбас, от борсата ги купих, скъпи са 800лв/тон, ама са донбаски.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Незнам,защо продължаваме да се препираме на чужд гръб..все едно ни е широко около врата
    Ясно е,че всички сме против войната..дано да НЕ греша

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    ...Ясно е,че всички сме против войната..дано да НЕ греша
    Добре де, Путин наруши границите на независима държава. Направо започна война. Не операция, а война.
    Няколко човека го оправдавате за действията му, т.е. "Прав е човека. "Нека войната да продължава".
    И изведнъж: "всички сме против войната".
    Или искате, Путин по-скоро да окупира цяла Украйна, та войната да свърши по-скоро...

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово

Добре де, Путин наруши границите на независима държава. Направо започна война. Не операция, а война.
    Няколко човека го оправдавате за действията му, т.е. "Прав е човека. "Нека войната да продължава".
    И изведнъж: "всички сме против войната".
    Или искате, Путин по-скоро да окупира цяла Украйна, та войната да свърши по-скоро...
    Те, границите на повечето съвременни държави, са формирани в следствие на насилствено завладяване на територии и народи.
    Да не говорим че, англичани, испанци, французи, холандци, за 2-3 века успяха да унищожат и претопят коренното население на 3 континента, а на 4-ти оставиха такива значими следи, че...
    Явно хуманизма няма почва за развитие и съществуване при човеците.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Няколко човека го оправдавате за действията му,...
    И изведнъж: "всички сме против войната"...
    Интересно, нали! А мислиш ли, че Путин я иска тази война? А може наистина да не му е оставал (благодарение на чакащите на полусъединител с предвидливо подготвени и показателно бързо приети санкции) друг изход от ситуацията...
    В началото и аз, като всички останали, помислих, че Путин е полудял (не че е изключено, де). После цялата хиперактивност на "големите" започна много да ми напомня за ситуацията с ковида: Не, че нямаше ковид, имаше разбира се; Не, че нямаше смъртни случаи, имаше и то прекалено много...Но в името на нашето "здраве" постоянно се препълваха нечии джобове, а много от задължителните мерки просто нямаха логично обяснение и само поставяха поредните въпроси без отговор. И в течение на времето, по-бавно или по-бързо, всички разбрахме, че без никой да ни пита, сме разигравани като на покер, но какво, що, "покерджиите" така и не сметнаха за нужно да ни информират...
    Така, че не трябваше да прибързваме с "присъдите", за да не се окаже за пореден път, че " совите не са това, което са!"....

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •