Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Това, за което спорите, още преди години му направих сметката - пчеларството е неефективна дейност. Големи първоначални инвестиции, много труд, много риск, а резултат мижав. С една чанта инструменти като кадърен водопроводчик, заварчик, електротехник, автомонтьор и прочее, може да се изкарат в пъти повече пари. За тези, заработващи пред клавиатурата, да не говорим. Сега пчеларството ми остана хоби, да си запълвам времето, като ида на вилата, още повече, че имам от преди пълен набор от нужната техника за работа с пчелите, Не забравям, че, ако не стане нещо непредвидено, ми предстои да стана пенсионер някой ден. Пчелите ще са ми чудесно занимание тогава.
    Мисля, че преди години преди сам да стигнеш до това заключение ти го казаха ако не се занимаваш с шменти капели с пчеларство е бош лаф работа.Това за преди време и мисля, че към днешна дата ако човек налее пари в пчеларството трябва да няма добра връзка с главния мозък.
    Цената за добива ще е невъзможно да се калкулира в цената на меда така, че да е продаваема стока.Разбира се това не касае хобитата, понякога тревата е по силна от дъба при буря учих ме го 2-3клас.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Мисля, че преди години преди сам да стигнеш до това заключение ти го казаха ако не се занимаваш с шменти капели с пчеларство е бош лаф работа.Това за преди време и мисля, че към днешна дата ако човек налее пари в пчеларството трябва да няма добра връзка с главния мозък.
    Цената за добива ще е невъзможно да се калкулира в цената на меда така, че да е продаваема стока.Разбира се това не касае хобитата, понякога тревата е по силна от дъба при буря учих ме го 2-3клас.
    "Мерак се гаси с пари", стига парите да не са най-големия мерак.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •