Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
Днес в 16.10 сипах дизел на Шел на околовръстното на София по 1,74 /разклона за Казичене/. Ако има невярващи, ще снимам фактурата. Имаше още една кола да зарежда на бензиностанцията. С бензина сигурно е различно, знам ли.

Ей човек минал си покрай мен в Казичене ми е офиса /Би ми било приятно да се запознаем / вярвам ти за цената но тя е от днес утре ще заредиш над 3лв. и това е само мини загрявка.
Минавам 300км.градско на седмица да карам семейството на работа и училище по натам няма да мога , че не ме бива да дърпам рикша много съм цигуляв и ми мсвирят гърдите що много пуша.
Купих и днес от Практис на Ботевградско шосе последните еколайна от слънчоглед и някви руф от няква дървесина от следобяд до сега над 20лв. с тия екбрикети да се сгреем.
За мен Цар Борис е един от голямите ни политици стриктно е вярвал в неутралитета накрая е изнуден да го наруши и въпреки всичко погледни в уйкито колко жертви дава България през 2 световна и колко съседите и то при това, че накрая се включваме във войната и то не по вина на царя той вече си е бил заминал/лека му пръст.