Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Учудваш ме зуница!
    Пред педалите се правиш на мъж, а на Путин си склонен да се наведеш.
    Не е хубаво така!
    Ако галактическата федерация на светлината не ни помогне с някоя разработка на Никола Тесла /нали знаеш, че не само Наполеон се е срещал с високи непознати, та й Тесла многократно ги е споменавал/ с тая цена на въглеродите де се задава ще е бая тегавао.

П.П.Зарежда ли днес с бензин ?

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Ако галактическата федерация на светлината не ни помогне с някоя разработка на Никола Тесла /нали знаеш, че не само Наполеон се е срещал с високи непознати, та й Тесла многократно ги е споменавал/ с тая цена на въглеродите де се задава ще е бая тегавао.

П.П.Зарежда ли днес с бензин ?
    Като гледам и Путин ще да е отвличан. Не бях се замислял какво значи put in.
    Бензин не съм зареждал, ама си купих донбаски въглища.

Сега тренирам с багети. Мисля да потърся вода в арабските емирства. Там водата била по-скъпа от нефта.
    Намеря ли вода, ще я заменям с-у нефт. Нефта ще го изнасям и ще смъкна цената на бензина, ама само в ЕС.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Като гледам и Путин ще да е отвличан. Не бях се замислял какво значи put in.
    Бензин не съм зареждал, ама си купих донбаски въглища.

Сега тренирам с багети. Мисля да потърся вода в арабските емирства. Там водата била по-скъпа от нефта.
    Намеря ли вода, ще я заменям с-у нефт. Нефта ще го изнасям и ще смъкна цената на бензина, ама само в ЕС.
    Какви са тия багети? Дай да направим с теб и Агрото борса за тия продукти от натурално производство ама не за алъш вериш а да помагаме на хората ?

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Какви са тия багети? Дай да направим с теб и Агрото борса за тия продукти от натурално производство ама не за алъш вериш а да помагаме на хората ?
    Ей тоа ги държи в ръцете си.https://www.24chasa.bg/Article/2336223
    Моите са същите, ама са малко по-лъскави.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •