Вече знам. Ти ме подсети за следното.Китайците след като нямат букви правят ли правописни грешки?Първоначално публикувано от agro
Днеска се загледах в телевизора и някакъв каза че много украинци пътуват към Украйна за да защитят своята родина. На тези които не знаят украинците отиват на екскурзия в някоя държава за ден-два и остават там по две и повече години.С една дума докато ги хванат и екстрадират.Кралицата не ги гони ако не създават проблеми.След 5 години ако имат добра история стават равноправни работници.Има и много добри от тях.Те обикновено работят като шпакловчици на мултифиниш.Много тежка работа.5 лева е шпакловката без мрежа и 10 с мрежа.Или днеска ако се напъне 200 лева си ги прави.Тоест 400 лева български.Имам един колега който живее с украинка че от време на време ходи при тях.Между другото са много изобретателни.Седнал си на масата и си пийваш биричка.Идва от някъде някакъв украинец и ти казва здравей откъде си и те черпи една бира.След малко те моли да се обади по телефона ти защото неговия нямал валчер.Започва да говори по телефона и да обикаля около теб.В един момент няма украинец - няма телефон. На строежа същата ситуация.Ти работиш и покрай теб инструменти.Оня си минава спокойно повдига боклука и заравя инструмента.Ти се обръщаш и разбираш че са ти откраднали машините.На кого да се оплачеш?Човела се връща след работно време и си прибира инструмента.Това беш в друга държава.Тук тези магарии ги правят най вече румънците.Те са още по нагли от украинците.Отиваш сутринта на работа. Отключваш металния сандък и разбираш че на сандъка му няма дъното.Няма грешка в румънските момчета.
Това отклонение от темата беше малко от малко да намалим напрежението.