Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 688 от 807 ПърваПърва ... 188588638678686687688689690698738788 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 6,871 до 6,880 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Този когото защитаваш с поста си говори за великото зануляване.Не е Чърчил имам в предвид Канада.
    Е, сега какво да правя ? да гадая кого защитавам аз или ти какво си имал предвид.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    А кой беше успешния ?
    Ами този, който пропуснахме да направим, този при който си избягал ти.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Всяка форма на управление, различна от автокрация, или абсолютна монархия.
    Указва се че пълната монархия може да съществува и под друга форма.Като например в някой малки и бедни държави в Европа.

Преди час говорис един друг познат.Пенсионер първа категория.Разговора беше за Кувейт че там никой не работел защото не им се налагало.Че този пенсионер каза следното: Металите които се вадят покрай златото са много по скъпи от самото злато но на хората нищо не се казва за това.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov
    ............. при който си избягал ти.
    Не съм бягъл .Вървях си.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Не съм бягъл .Вървях си.
    Това по никакъв начин не променя нещата. Що не си вървя към москва.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Това по никакъв начин не променя нещата. Що не си вървя към москва.
    Ами то е ясно, че при анихриста е по-примамливо.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Е, сега какво да правя ? да гадая кого защитавам аз или ти какво си имал предвид.
    https://www.otizvora.com/2020/11/126...-identichnost/
    Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“

,,Както изтъкнахме и по-рано, „Великото зануляване“ привлича подновено и огромно внимание в разгара на коронавирусната пандемия, която канадският премиер Джъстин Трудо определи като „възможност за зануляването“. Този план, общо казано, цели разрушаването на сегашната капиталистическа система в полза на повсеместна централизирана технократична власт, която ще доведе до по-лош жизнен стандарт, по-малко изразходване на горива, по-малко граждански права и ускорената автоматизация на работните места.
    Но друга ключова част от „Великото зануляване“ или „Четвъртата индустриална революция“, както я нарича Шваб, е сливането на човека с машините.,,
    ................................

Предстоящото Глобално нулиранe

http://www.memoriabg.com/2020/06/24/predstoiashtoto-globalno-nulirane/

,,Представете си, че живеете в свят, за който ви казват, че е демокрация – и дори може да го повярвате – но всъщност животът и съдбата ви са в ръцете на няколко ултрабогати, много могъщи и безчовечни олигарси. Те могат да бъдат наречени Deep State (Дълбоката държава), или просто The Beast (Звярът), или нещо друго, неясно и непроследимо – няма значение. Те са по-малко от 0,0001%.,,

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    ...Металите които се вадят покрай златото са много по скъпи от самото злато но на хората нищо не се казва за това.
    Факт е, че и никой не го е крил (поне от страна на концесионера). Друг е въпросът дали на журналистите това им е безинтересно или и те "вадят" нещо покрай заплатата...

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    ............,
    Жоре, как си представяш да чета всички тези небивалици. Ееее-нямам толкова акъл. Иначе най вероятно сега действащата система ще бъде сменена с някоя друга- спор няма. Не ми се вижда обаче съвременната капиталистическа / или там каквато е / система да е на умиране към днешна дата.

пп. ти ли пишеш или някой ти е гепил профила. изобщо не съм защитавал Трюдо.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Много са ми интересни хората, отричащи науката и научно-техническия прогрес - като се разболеят, тичат на скенер, на ядрено-магнитен резонанс, ендоскопски изследвания си правят, на доктори рушвети дават, четат в интернет всички написани глупости и не се отделят от телефона си, който /ужас/ ги облъчва непрекъснато. А иначе не вярват в тези работи. Или най-малкото не вярват в общественото устройство, позволило създаването на подобни неща.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Страница 688 от 807 ПърваПърва ... 188588638678686687688689690698738788 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •