Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Тя тази свобода се разбира различно. Неможе част от хората да разсипят държавата, защото не били съгласни с нещо и да се представят за освободители на всички останали. Тези неща се решават на избори. При демокрацията , мнозинството кара влака. Да, не е идеална тази демокрация , но друго не е измислено за сега.--Чърчил .

пп. Колкото и да е мъчно на мнозина за соца, свиквайте с истината : той фалира, беше неуспешен проект. Жалко за хилядите и милиони жертмви , на това безумие.
    Този когото защитаваш с поста си говори за великото зануляване.Не е Чърчил имам в предвид Канада.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Този когото защитаваш с поста си говори за великото зануляване.Не е Чърчил имам в предвид Канада.
    Е, сега какво да правя ? да гадая кого защитавам аз или ти какво си имал предвид.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Е, сега какво да правя ? да гадая кого защитавам аз или ти какво си имал предвид.
    https://www.otizvora.com/2020/11/126...-identichnost/
    Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“

,,Както изтъкнахме и по-рано, „Великото зануляване“ привлича подновено и огромно внимание в разгара на коронавирусната пандемия, която канадският премиер Джъстин Трудо определи като „възможност за зануляването“. Този план, общо казано, цели разрушаването на сегашната капиталистическа система в полза на повсеместна централизирана технократична власт, която ще доведе до по-лош жизнен стандарт, по-малко изразходване на горива, по-малко граждански права и ускорената автоматизация на работните места.
    Но друга ключова част от „Великото зануляване“ или „Четвъртата индустриална революция“, както я нарича Шваб, е сливането на човека с машините.,,
    ................................

Предстоящото Глобално нулиранe

http://www.memoriabg.com/2020/06/24/predstoiashtoto-globalno-nulirane/

,,Представете си, че живеете в свят, за който ви казват, че е демокрация – и дори може да го повярвате – но всъщност животът и съдбата ви са в ръцете на няколко ултрабогати, много могъщи и безчовечни олигарси. Те могат да бъдат наречени Deep State (Дълбоката държава), или просто The Beast (Звярът), или нещо друго, неясно и непроследимо – няма значение. Те са по-малко от 0,0001%.,,

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    ............,
    Жоре, как си представяш да чета всички тези небивалици. Ееее-нямам толкова акъл. Иначе най вероятно сега действащата система ще бъде сменена с някоя друга- спор няма. Не ми се вижда обаче съвременната капиталистическа / или там каквато е / система да е на умиране към днешна дата.

пп. ти ли пишеш или някой ти е гепил профила. изобщо не съм защитавал Трюдо.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Много са ми интересни хората, отричащи науката и научно-техническия прогрес - като се разболеят, тичат на скенер, на ядрено-магнитен резонанс, ендоскопски изследвания си правят, на доктори рушвети дават, четат в интернет всички написани глупости и не се отделят от телефона си, който /ужас/ ги облъчва непрекъснато. А иначе не вярват в тези работи. Или най-малкото не вярват в общественото устройство, позволило създаването на подобни неща.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Много са ми интересни хората, отричащи науката и научно-техническия прогрес - като се разболеят, тичат на скенер, на ядрено-магнитен резонанс, ендоскопски изследвания си правят, на доктори рушвети дават, четат в интернет всички написани глупости и не се отделят от телефона си, който /ужас/ ги облъчва непрекъснато. А иначе не вярват в тези работи. Или най-малкото не вярват в общественото устройство, позволило създаването на подобни неща.
    Отричат науката и научно-техническия прогрес, 'щото никой не ги пуска на снимачната площадка на НАСА.
    Ма те не са и за пускане. Ако зависеше от мен и аз не бих ги пуснал.

Не доглеждай много!

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    никой не ги пуска на снимачната площадка на НАСА.
    Ма те не са и за пускане. Ако зависеше от мен и аз не бих ги пуснал.
    Не са, ще видят метаните Ви на кукления театър. Еех тази снимачна площадка....

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Точно такива, каквито си ги описал и на мен са ми интересни, но ония които не могат да повярват, че достиженията на "науката и научно-техническия прогрес" се използват изключително и само за добри дела и никога във вреда на човека (било то и без умисъл), виж тях ги разбирам напълно...

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Валентин Вацев: Какво предлагат САЩ на Русия

https://www.youtube.com/watch?v=0lAHgh8iNLM

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Точно такива, каквито си ги описал и на мен са ми интересни, но ония които не могат да повярват, че достиженията на "науката и научно-техническия прогрес" се използват изключително и само за добри дела и никога във вреда на човека (било то и без умисъл), виж тях ги разбирам напълно...
    Наскоро коментирахме д-р Роял Райф...!?

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •