Първоначално публикувано от agro Вярно, през ред съм чел. Физическите лица мисля им е разрешено да водят счетоводство и да плащат данък само ако имат печалба. Това не знам. Аз водя счетоводството лично за себе си, по старо древния метод на хаджи Дончо- " взел Кольо, дал Кольо".
Първоначално публикувано от Кразз Това не знам. Аз водя счетоводството лично за себе си, по старо древния метод на хаджи Дончо- " взел Кольо, дал Кольо". ЕТ или ЗП си?
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Първоначално публикувано от jdrumev ЕТ или ЗП си? З.П. съм
Първоначално публикувано от Кразз З.П. съм Изпревари ме - ЗС си.
Първоначално публикувано от kuline Изпревари ме - ЗС си. То вече и я се убърках.
https://www.marica.bg/agro/nap-podhv...-v-zemedelieto Пчеларите не се споменават, явно са към животновъдство.
Първоначално публикувано от jdrumev То вече и я се убърках. Ти лиии, такъва маймун си ти. Бая ги засилваш и у фе'са.
Първоначално публикувано от kuline Ти лиии, такъва маймун си ти. Бая ги засилваш и у фе'са. Преставяш ли си ако имах и знания на пчелар какво чудо щеше да е?Ама Бащицата Модернизатор ме изостави като сираче и не се развих като такъв.
Първоначално публикувано от Кразз З.П. съм Значи си от страната на булката ако не си БИО....
В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))
Правила на форума