Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 131

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Не е един дето цвъка където му падне.

По темата. Още преди време ви казах, че тая работа с парите за опрашване е напълно безмислена, споредм мен. Единствено овошките останаха да зависят от опрашване от пчели. Всичко друго е самоупрашващи се хибриди. Тенденцията е нещата да се променят. От хибриди да станат ГМО култури.
    Имам приятели земеделци, които де на шега де на истина ми казват "дреме ми на оная работа за пчелите, хората искат ренти".
    Корчев, това го знаем за земеделците, но в един момент ще е - дреме ми за земеделеца, че има ренти. Но няма да има пчели, а следователно и пчелари. Ще ходят да търсят материал, че да я създават, както сега създават какво ли не. Оффф. Забравих, че има китайци-опрашители. Ще внесем.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Корчев, това го знаем за земеделците, но в един момент ще е - дреме ми за земеделеца, че има ренти. Но няма да има пчели, а следователно и пчелари. Ще ходят да търсят материал, че да я създават, както сега създават какво ли не. Оффф. Забравих, че има китайци-опрашители. Ще внесем.
    Дончев, ама хич не съм съгласен. Знаеш ли според една Богомилиска легенда кое е първото живо въщество на земята? То ще и последното, преди земята да изчезне... барабар с китайците.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •