Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4191

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Що са ти млади майките та затова а мойте си не знаят годините.
    Мойте рабирания, са че да подпираш нещо да качваш болните и пълзящи пчели от земята не е правилно. За мен е важно състоянието за цялото семейство, но всеки си знае. Да си жив и здрав и много успехи!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Мойте рабирания, са че да подпираш нещо да качваш болните и пълзящи пчели от земята не е правилно. За мен е важно състоянието за цялото семейство, но всеки си знае. Да си жив и здрав и много успехи!
    Благодаря!
    Не оспорвам тезата ти има си логика в нея аз съм на друго мнение но това не означава, че моето мнение е вярно. Просто по прелката и прилетната дъска се познават много неща а и вярвам, че на тия де мъкнат тежък товор или им е студено им помага.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Благодаря!
    Не оспорвам тезата ти има си логика в нея аз съм на друго мнение но това не означава, че моето мнение е вярно. Просто по прелката и прилетната дъска се познават много неща а и вярвам, че на тия де мъкнат тежък товор или им е студено им помага.
    Така е, всеки си знае нещо а дали е правилно пчелите няма как да ни кажат. Също и за районите, сполучливите методи са толкова различни. Нещата можеш да ги познаеш и без да има дъска, симтомоте са еднакви и аз също и вярвам.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Така е, всеки си знае нещо а дали е правилно пчелите няма как да ни кажат. Също и за районите, сполучливите методи са толкова различни. Нещата можеш да ги познаеш и без да има дъска, симтомоте са еднакви и аз също и вярвам.
    В действителност мисля, че с изключение на главната паша едва ли чак толкова им е нужна тая прилетна дъска а и за болните пчели е така преполагаам. В действителност имам магазини с прелка от по-голям бургия под наклон нагоре и при определни условия се използва активно от пчелите направих ги пробно по прочетено мнение на Гогол.За мен големия плюс е, че при голяма наклонена прилеттна дъска не кося.

П.П.Не съм сигорен но в Канада май нямат такива прилетни дъски по-кошерите.
    П.П.Всеки човек си има бръмбръзлъци в главата и си ги слуша чат пат било за добро или зло и аз не правя изключение.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •