Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 42

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Защо да сме я омазали? Задаваме доуточняващи въпроси. Прехвърлянето е бонус според теб, а транспорта? За програмите незнам, защото никога не съм участвал. Чувал съм за хиляди врътки измислени типично по-български. Снощи гледах едно видео на току що станалия професор, чието име бая се въртеше във форума преди години. Да вметна, че видеото съм го гледал, когато беше "топло-топло", но сега, от позицията на времето - почти шест години, ми направи сериозно впечатление в негово изложение намека за мутиралите търтеи и това, че природата предлага много варианти, за да може асоциацията да се справи с безконтролния внос на гени. Един от тези варианти е създаване на линия с търтеи, които немогат да извършват ерекция, съответно осеменяване. Това би значело хибридни семена, които да използвате еднократно, но за сега не сме стигнали до там, да го включим в системата на селекция, но.... варианти всякакви.
    Това са негови думи. Клипа го има в тубата. Нека всеки сам си направи изводите.

ПП Броя рамки е основен критерий за една отводка, от което зависи прираста `и.
    Че броя рамки е от значение, но по от значение е що има по тях!?
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Че броя рамки е от значение, но по от значение е що има по тях!?
    Да разбира се, не го споменах, изхождайки от това, че ако не купувача, то поне негов близък, вещ по пчеларство, ще се договаря на посочения телефон.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •