Цитат Първоначално публикувано от kando
Цитат Първоначално публикувано от Hrisia
......
Уважаеми - гледал съм клип от обществена беседа, в която лично г-н Якофов претендира, че мрежестото дъно е негово откритие.

п.п. та преди да ми казваш в/у какво да се замислям, вземи се замисли ти, преди да отправяш забележки.
Колега, Якофов винаги е казвал, че идеята идва от Гърдев. Нещо вие сте се объркали. Та историята е следната: Гърдев е забравил да затвори дъната на част от кошерите на държавния пчелин в Садово и на пролет е забелязал, че тези семейства са зимували по-добре. Оттам вече те (групата на Гърдев) се замислят и въвеждат отвореното мрежесто дъно. Същото и за прашецоуволителите. Отново заданието идва от Гърдев към групата да измислят вътрешен прашецоуловител. Понеже Якофов е практик, взима една идея и я доразвива. Но лошото е, че хората са завистливи и кой чул, кой неразбрал започват да говорят, че си ги е присвоил като откритие. А той никога не забравя да спомене своя учител...

п.п. Между другото името ми е Христина Якофова. Мога да ви изпратя и няколко лекции записани на камера, в които няма как да не чуете имената на хората